Unreal Tournament 3

Ikäraja: 18+ src="http://www.konsolifin.net/pics/varoitukset/pegi_18.jpg">

Unreal Tournament III on valtavan suositun, jo moninpeliräiskintöjen merkkipaaluksi muodostuneen pelisarjan viimeisin tuleminen. Kolmososassa pelimoottorina toimii täysin uusi Unreal Engine 3, joka vie niin pelattavuuden grafiikan kuin pelaamisen haasteenkin täysin uudelle tasolle.

Pelaajan roolihahmona on futuristinen taistelija, joka osallistuu kisoissa intensiivisiin taisteluihin, vastassaan toinen toistaan kovempia vastuksia. Oli vastapuolella sitten ihmispelaaja tai keinoälyn ohjastama botti, haastetta löytyy kaikentasoisille pelaajille. Asearsenaalista löytyy niin tehokkaita aseita kuin rankkoja menopelejäkin. UTIII on FPS-toimintaa parhaimmillaan!

  • Täysin vertaansa vailla olevaa tasoa, niin grafiikaltaan kuin realistiselta fysiikaltaan, joka hyödyntää Unreal Engine 3:n voimavaroja!
  • Runsas valikoima aseita! Ne ovat isompia ja kovempia kuin ikinä ennen. Käytit sitten ikisuosittua Link Gunia etäisyydeltä tai Bio Rifleä lähietäisyydeltä, tappotilin kerryttäminen ei ole ollut ikinä näin hauskaa!
  • Haastava yksinpeli vetää vertoja jopa moninpelille osaavien keinoälybottien seurassa! Taistele tiesi huipulle suositussa turnaustilassa.
  • Messevää kulkuneuvotoimintaa, uudelle tasolle vietynä! Uudet kulkuneuvot, kuten massiivinen Leviathan tai kammottava Darkwalker, tarjoavat koettavaksi todellista tuhon sinfoniaa! Eikä syytä ole unohtaaa täysin uutta liikkumatapaa: Hoverboardia!
  • Taistele uusien sekä vanhojen tuttavuuksien rinnalla. UT-sarjan tutut hahmot ovat mukana päivitettyine ominaisuuksineen ja erottuvine persoonallisuuksineen, mutta mukana on myös joukko uusia sotureita.
  • Laaja valikoima suosittuja pelityyppejä: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Instagib CTF sekä paljon muita.

Kommentit

Tästä pelistä odotetaan erittäin vahvaa esitystä, ja itse varmaan sen hankin. Peli on kuulemma parhaimmillaan PS3:lla, koska Blue-Ray tarjoaa kehittäjille paljon enemmän liikkumatilaa, kuin DVD. Tässä vähän esimakua sille, mitä ehkä tulee tapahtumaan:
-Xbox 360 versiossa saatetaan rajustikin tiivistää eri asioita
-PS3 versioon tulee enemmän pelikarttoja, kun Xbox 360 versiota "karsitaan"

- Seuraavan Unreal Tournamentin kanssa tulemme varmaan täyttämään koko Blu-ray-levyn esimerkiksi erilaisilla modeilla, Rein pohti tulevaisuutta.

Että tälläistä olisi sitten jouluksi tulossa... :P

EDIT: Katos vaan, Sony on ostanut ton yksinoikeudeksi. Kestää näemmä vain vähän aikaa, mutta Xbox 360 versio ilmeisesti silti siirtyy sinne hamaan tulevaisuuteen.

Omistan itse pelin ja täytyy sanoa että odotan eurooppa julkaisua kovasti,että pääsee pelaamaan kavereitten kanssa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi