Warriors: Legends of Troy

Tuhansia vuosia sitten sokea runoilija kertoi mahtavista sotureista, joilla oli rohkeutta uhmatakohtaloaan. Rakkauden, lähimmäisten ja kunnian vuoksi he olivat valmiita purjehtimaan maailmanääriin, tekemään suuria uhrauksia ja kohtaamaan jumalten vihan. He lähtivät sotaan, jollaista maailma ei aikaisemmin ollut nähnyt.

Aikana jolloin kaikkivoipa Zeus hallitsee taivasta ja maata, kasvaa kahden kaupungin välilläsyttynyt mitätön kahakka täysimittaiseksi sodaksi, sodaksi jonka kuohuilta eivät voi välttyäjumalatkaan. Kaksi mahtavaa armeijaa kohtaa toisensa yhden naisen tähden ja kokonaistenkansakuntien tulevaisuus on miekan terällä.

Osallistu taisteluun Troijalaisten tai Kreikkalaisten riveissä ja koe suuren sodan kohtalon hetketaseveljiesi näkökulmasta. Molemmilla armeijoilla on oma pelattava kampanjansa.

  • Kohtaa vastustajan legioonat kilometrien mittaisilla kunnian kentillä.
  • Kehittynyt taistelujärjestelmä mahdollistaa erilaisten vastaan tulevien lyhyen ja pitkän matkanaseiden käytön, objektien heittämisen, aktiivisen kilvenkäytön suojautumiseen sekä taktistenkuvioiden hyödyntämisen.
  • Neljän pelaajan moninpeli tiiminä tai toisia vastaan, jossa myös mm. äänichat sekä joukkueen japelaajien tulosdata.
  • Peli perustuu antiikin runoilijan Homeroksen Ilias teokseen, mutta Warriors: Legends of Troy sisältää alkuperäistä teosta enemmän juonellisia elementtejä. Murskaa laumoittain vastustajiaapunasi eeppisiä sankareita ja valmistaudu sotureiden lisäksi kohtaamaan jopa jumalten lähettämiämyyttisiä vastuksia.

Kirjaudu kommentoidaksesi