WWE Smackdown vs. Raw 2009

Vapaapainin suvereeni kuningas palaa rinkiin uusin ominaisuuksin!

Maailman tappelupelien ykkösnimi, WWE Smackdown vs. Raw, jatkaa laadukasta linjaansa ja vie WWE-vapaapainin entistä pidemmälle hiotulla kokonaisuudellaan. Mukana on entistä enemmän syvyyttä ja realismia, sekä ensimmäistä kertaa moninpelin tarinapelimuoto! WWE Smackdown vs. Raw 2009 yhdistää pelaajat ja fanit yhdeksi kokonaisuudeksi, luoden puitteet mitä komeimmalle ja nautittavimmalle vapaapainikokemukselle!

Omillanne olette mahtavia, mutta yhdessä tiiminä olette pysäyttämättömiä!

  • Tag Team Explosion: WWE Smackdown vs. Raw 2009 luo uudenlaiset puitteet joukkuepainille. Vahvista joukkueen voimaa että ominaisuuksia ja tee vastustajistasi selvää tehokkaalla tiimityöskentelyllä, suorittaen suorastaan luita rikkovia lopetusliikkeitä!

  • Road to Wrestlemania: Rakenna oma urasi ja luovi tiesi WWE:n suurimpaan tapahtumaan WWE Smackdown vs. Raw 2009:n uudessa tarinapelitilassa, jossa nyt mukana ensi kertaa myös yhteistyöpelimuotoinen tarina!

  • Create-a-Finisher: Luo uudella käyttöliittymällä kaikkien aikojen tuhoisimmat lopetusliikkeet, mitä on WWE-ringissä koskaan nähty!

  • Entistä paremmat verkko-ominaisuudet: Lajenna pelikokemustasi netistä ladattavalla lisäsisällöllä ja pelaa netissä muiden kanssa!

Kirjaudu kommentoidaksesi