Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFINin web-sivuja ja foorumia (www.konsolifin.net sekä forum.konsolifin.net) ylläpitää KonsoliFIN ry ja sen hallituksen valtuuttama toimitus/ylläpito.

Sivuille rekisteröitymistä ei ole kielletty miltään ihmisryhmältä, eikä rekisteröityminen velvoita mihinkään.

KonsoliFIN ei sitoudu minkäänlaiseen palvelutasoon, eikä ota vastuuta mistään vahingoista, jotka voivat johtua sivustolla ilmenneistä teknisistä häiriöistä, olivat ne sitten laitteistoon tai ohjelmistoon liittyviä.

KonsoliFIN pidättää itsellään oikeudet estää keneltä tahansa rekisteröityneeltä käyttäjältä palvelujen käytön tilapäisesti tai pysyvästi millä tahansa perusteella. KonsoliFIN ei ota mitään vastuuta mistään henkisistä, taloudellisista tai muista vahingoista, joita palvelun käytön estäminen voi käyttäjälle aiheuttaa.

Molemminpuolisen reiluuden hengessä KonsoliFIN kannustaa toimituksen jäseniä suhtautumaan sivuston käyttäjiin lähtökohtaisen positiivisesti ja olettamaan aina hyviä tarkoitusperiä. Tarkoituksellinen provosointi, ivailu, riidanhaastaminen ja trollailu tai mikä tahansa tällaiseksi tulkittava käytös käyttäjän taholta voi kuitenkin johtaa vastatoimiin ilman eri varoitusta.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Lisää sisältöä