Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN toimii vapaaehtoisvoimin, ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä täydentämään rivistöämme. Monipuolisuus on valttia, mutta erikoistuminenkin on sallittua. Kiinnostaako jokin seuraavista hommista?

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@konsolifin.net

Uutistoimittaja

Hallitsetko sujuvasti sekä suomen että englannin kielet? Seuraatko jatkuvasti pelialan tapahtumia? Haluatko olla tarjoamassa ajankohtaista tietoa suomalaisille peliharrastajille? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin "kyllä", voit olla hyvä vahvistus KonsoliFINin uutistoimitukseen.

Mikäli kiinnostus heräsi, toimi seuraavasti: lukaise muutamia uutisia sivuiltamme. Etsi kaksi ajankohtaista aihetta, joiden uskoisit kiinnostavan yleisöämme. Kirjoita näistä näyteuutinen. Kiinnitä erityisesti huomiota ytimekkyyteen, tekstin sujuvuuteen ja oikeakielisyyteen. Anna jutuille mielestäsi osuva otsikko. Lähetä näytteet ja lyhyt esittelyteksti (kuka olet, mitä olet tehnyt, miksi haluat uutistoimittajaksi) itsestäsi sähköpostilla uutisosaston päätoimittaja Jaakko Herraselle.

Arvostelu- ja artikkelitoimittaja

Pelaatko paljon? Siis oikein tosi paljon? Pelaatko monipuolisesti tai tunnetko jonkin genren poikkeuksellisen hyvin? Ymmärrätkö, mikä tekee pelistä laadukkaan, ja osaatko pukea näkemyksesi sanoiksi? Uskallatko ottaa vahvasti kantaa, vaikka kantasi olisi yleisen mielipiteen vastainen? Peliarvostelijana kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat hyödyksi. Lisäksi tietysti täytyy osata kirjoittaa nasevasti ja kiinnostavasti.

Arvostelutoimittajaksi pääsee kirjoittamalla KonsoliFINin tyyliin sopivan näytetekstin (samaan tapaan kuin uutistoimittajana) ja lähettämällä sen esittäytymisen kera arvostelu- ja artikkeliosaston päätoimittaja Petri Leskiselle.

Neitsytkoodaaja

Näiden sivujen pyörittäminen vaatii teknistä osaamista. Jos Apache, MySQL, Linux, PHP, Drupal, Javascript, Bootstrap, CSS ja Git ovat tuttuja termejä, tai ainakin jos olet valmis oppimaan niistä kaiken, saatat olla etsimämme neitsytkoodari. Ota yhteyttä Jyri Jokiseen, ja kerro historiastasi, taidoistasi, oppimishaluistasi ja motivaatioistasi, niin palaamme asiaan.

Mitä voit hyötyä?

KonsoliFIN on harrastus, josta ei makseta palkkaa. Joskus olemme kuitenkin tukeneet toimituksen ja ylläpidon väen videopeliharrastusta maksamalla osan hankituista laitteista, peleistä ja messumatkoista. KonsoliFINiläisiä kutsutaan ajoittain myös pelijulkaisijoiden järjestämiin tilaisuuksiin, joissa pääsee nauttimaan tarjoilun lisäksi hyvästä seurasta ja luomaan suhteita alan toimijoihin. Tärkein anti on kuitenkin kova koulu, joka on pohjustanut tietä ammattimaiseen sisällöntuotantoon esimerkiksi Pelaaja-lehdessä tai Suomen IGN:ssä.

Kirjaudu kommentoidaksesi