Grand Theft Auto III

Peli joka käytännössä loi hiekkalaatikko-genren: Grand Theft Auto III. Rockstarin mestariteoksessa kuljetaan Liberty Cityn maisemissa rikollisklaanien ja muiden epämääräisten hiippareiden tehtäviä suorittamassa.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: Vice City

Kolme kovaa Grand Theft Auto -hittiä yhdessä ja samassa paketissa!

Kolme legendaarista GTA-toimintapeliä yhdessä pelipaketissa tarjoavat pelattavaa kymmeniksi tunneiksi! Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City ja Grand Theft Auto San Andreas ovat itse kukin oman aikansa merkkipaaluja vapaamuotoisten toimintapelien saralla, ja niistä jokainen on paitsi todellinen arvostelumenestys myös useita miljoonia myynyt pelilegenda!

Seuraa kolmen eri rikollisen tarinaa läpi suurkaupunkien värikkäiden tapahtumien, lukemattomien tehtävien ja persoonallisten hahmojen täyttämässä maailmassa. Lukematon määrä erilaisia kulkuneuvoja, aseita, paikkoja, seikkailuja ja huikeita juonenkäänteitä elokuvaviittauksia unohtamatta - tai puhumattakaan monipuolisista radiokanavista ja niiden ainutlaatuisesta musiikkivalikoimasta.

Ajoitpa sitten vapaasti pitkin pelikaupunkien katuja tai suoritit rikollispamppujen antamia tehtäviä, on GTA-pelien maailma yksityiskohtainen, monisyinen ja täynnä tekemistä. Lukematon määrä dialogia, kutkuttavia välianimaatioita ja pelimaailma täynnä erilaista puuhasteltavaa tarjoaa uskomattoman muistettavan pelikokemuksen, jolle vain harva vetää vertoja - jos mikään.

Kirjaudu kommentoidaksesi