Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Crysis 2

Ilmastokatastrofien sarja on runnellut maailmaa ja yhteiskunta on romahduksen partaalla. Avaruusolennot ovat palanneet täyden miehitysjoukon kera, tavoitteenaan ihmiskunnan täydellinen tuhoaminen. Se aiotaan aloittaa repimällä irti Maan ikonisimman kaupungin sydän.

Hirvittävät muukalaismiehittäjät vaanivat New Yorkin kaduilla ja painajaismainen kulkutauti niittää kaupungin kirjavaa väestöä brutaalilla vauhdilla. Kaupungin järjestelmät ovat kaaoksessa, kadut ja pilvenpiirtäjät murskattu liekehtiviksi raunioiksi. Tällaista New York Citya et ole ikinä nähnyt.

Puolisotilaalliset lainvalvontajoukot tai edes Yhdysvaltojen armeija eivät pärjää miehittäjiä vastaan, ja kaikki pakenemasta kieltäytyvät ovat käytännössä kuolleita. Tässä kuoleman myrskyssä pelkkä hengissä selviäminen vaatii sellaista teknologiaa, jota yksikään sotilas ei ole vielä nähnyt.

Yksi ihminen saa keinot selviytymiseen. Yksi supersotilas tulevaisuuden Nanosuit 2 -taistelupuvussa puolustaa koko ihmiskuntaa täydeltä tuholta New York Cityn betoniviidakossa.

Tärkeimmät toiminnot

  • New York, New York - Crysis® nosti pc-pelien graafisen riman tasolle, jota ei olla vieläkään ylitetty. Crysis 2 asettaa riman uudelleen pc:llä ja konsoleilla, tällä kertaa tähtäimessään New York Cityn rönsyilevä betoniviidakko.
  • Hämmästyttävät viholliset ja tekoäly - Luokkansa paras tekoäly ja ainutlaatuiset yhteistoimintamallit takaavat haastavat ja realistiset vastatoimenpiteet pelaajan ratkaisuihin.
  • Nanosuit 2 - Sovita taistelutaktiikkasi erilaisiin tilanteisiin muokkaamalla taistelupukuasi ja aseitasi reaaliaikaisesti parannelluilla toiminnoilla ja avaamalla käyttöön erilaisia supersotilaskykyjä.
  • Moninpeli - Maailmankuulu moninpeliräiskintöjen tekijä Crytek UK vie moninpelin uudelle tasolle Nanosuit 2:n räväkällä dynaamisuudella. Taistelupuvun teknologiaa hyödyntämällä pelaajalla on lähes rajattomat mahdollisuudet dynaamisella taistelukentällä toimimiseen.

Kirjaudu kommentoidaksesi