Goldeneye 007: Reloaded

GoldenEye 007: Reloaded julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa Xbox 360- ja PlayStation 3 -alustoille.

Alusta alkaen uuden rungon varaan rakennettu peli on innovatiivinen ja nykyaikainen versio legendaarisesta James Bond -seikkailusta Kultainen silmä. Iskevä teräväpiirtografiikka, realistiset ympäristöt ja hurja pelin kulku etenevät tasaisesti 60 kuvan sekuntinopeudella. GoldenEye 007: Reloaded onkin se aito James Bond -teräväpiirtoelämys, jota räiskintäpelien ystävät kaikkialla maailmassa ovat odottaneet. Pelaajalla on pelissä ennennäkemätön määrä valinnanvaraa, ja pelin uudelleenpelattavuus on valtava uuden sisällön ansiosta. Tätä ovat muun muassa uudet Mi6 Ops Missions -tehtävät ja runsas lisälaitetuki, kuten täysimittainen PlayStation®Move-liikeohjaimen ja tarkkuusaselisäosan tuki. GoldenEye 007: Reloaded nostaa myös moninpelin uusiin korkeuksiin. Pelin tunnettu neljän pelaajan jaetun ruudun peli on säilytetty ja sitä on parannettu. Lisäksi peli tukee täysimittaisia 16 pelaajan online-otteluita, joissa on enemmän karttoja, aseita, hahmoja ja pelitiloja kuin koskaan ennen.

  • Legenda palaa teräväpiirtoisena - GoldenEye 007: Reloaded merkitsee pelisarjan pitkään odotettua ensiesiintymistä PlayStation 3:ssa ja Xbox 360:ssa. Luvassa on uusia pelitiloja ja moninpelivaihtoehtoja. Kaikissa näissä käytetään uutta runkoa, joka tuottaa teräväpiirtotasoista grafiikkaa, mukaansatempaavia taistelujaksoja ja kiihkeän vihollistekoälyn.
  • Sinusta tulee Mi6:n agentti - Eeppisen tarinapelin lisäksi GoldenEye 007: Reloaded -pelissä on runsaasti erilaisia yksinpelikenttiä, joista käytetään nimitystä Mi6 Ops Missions. Niissä on monenlaisia tarinapelin ympäristöjä, ja pelaajien tavoite on suorittaa erilaisia Assault- (Hyökkäys), Elimination- (Eliminaatio), Stealth- (Hiiviskely) ja Defense (Puolustus) -tavoitteita.
  • Aitoa 007-vuorovaikutteisuutta - GoldenEye 007: Reloaded on tähän mennessä immersiivisin ja vuorovaikutteisin Bond-peli. Siinä fanit voivat astua itse kunkin suosikkiagentin kenkiin pelaamalla peliä PlayStation Move -liikeohjaimella tai sen tarkkuusaselisäosalla.
  • Moninpeli on palannut, ja se on parempi kuin koskaan ennen - GoldenEye 007: Reloaded määrittää uudelleen James Bond -moninpelielämyksen tarjoamalla täysimittaisia ja voimakkaita pelitiloja kaikenikäisille faneille. Legendaarista neljän pelaajan jaetun ruudun pelitilaa on parannettu ja uusi online-kilpailupeli tukee 16 pelaajan otteluita, joissa on enemmän karttoja, aseita, hahmoja ja pelitiloja kuin koskaan ennen.
  • Autenttinen Bond-elämys - GoldenEye 007: Reloaded on autenttinen 007-seikkailu, jossa kanavoidaan Daniel Craigin nykyaikaista, sisukasta ja ovelaa James Bondia. Siinä nähdään arvostettu tarina alkuperäisestä hittielokuvasta käsikirjoittaja Bruce Feirsteinin kirjoittamana ja päivittämänä, ja itse kunkin muistamat päähahmot, ikimuistoiset kohtaukset ja huippuhetket ovat tallella.

Kirjaudu kommentoidaksesi