Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Fan Fiction: Konsoleiden Sota

[ Osat I ja II, Osat III ja IV, Osat V ja VI, Osat VII ja VIII, Osa IX ja X ]

Luku VII

XShavan lähestyessä uhkaavasti ritariryhmää Slaisser katselee tapahtumia uudesta maahantuojan lahjoittamasta kotiteatteristaan. Lopulta hän kääntyy kohti viereistä huonetta ja karjaisee: "Code!"

"Niin herra?", sanoo Code astuessaan kuvaruudun eteen.

"Haluan, että huippuilkeä suunnitelmani™ pannaan täytäntöön. Käske EsaMakija ja nähtävästi pelastunut Griever heti luokseni!"

"Kyllä herra," toteaa Code poistuessaan huoneesta.

Hetken päästä EsaMakija, Griever ja Code palaavat Slaisserin luokse. Slaisser nousee ylös mukavasta Microsoftin sponsoroimasta nojatuolisohvasängystä™, kääntyy kohti kumppaneitaan ja aloittaa:

"Hyvät herrat! Meidän on aika toteuttaa suunnitelmamme täysimittaisesti. Laukaisemme välittömästi taivaalle GamexBox-satelliitin sekä ammumme tämän ohjuksen kohti Hyrulen linnaa. Oletan, että kaikki ovat satelliitin kyydissä kymmenen minuutin kuluttua. Lähtekää, minä hoidan ohjuksen laukaisun!"

"Suunnitelmani on täydellinen.. tuhoan PlayStation-maailman täydellisesti tällä Nintendon toimittamalla söpöilyohjuksella.. se muuttaa kaikki Sony-miehet söpöiksi Yoshi-dinosauruksiksi ja heidän on pakko palvella siitä lähtien vain minua!! GamexBox-satelliitista käsin tuhoan koko maailman pudottamalla ison Xboxin maapallon pinnalle.. tutkimusten mukaan sen pitäisi aiheuttaa valtava maanjäristys, joka räjäyttää kaiken tieltään. Silloin Sony on lopullisesti tuhottu ja Microsoft valtaa kaiken! Pitää vain keksiä, miten saan hoidettua Nintendon pois tieltä... HAHAHAHAHAHAHAHAHA!", uhoaa Slaisser itsekseen. Hän painaa läheisellä pöydällä olevaa punaista nappulaa, joka aukaisee Atari-ohjussiilon ja laukaisee söpöilyohjuksen uhkaavasti kohti Hyrulea. Lopulta Slaisser kävelee warppiportaalille ja teleporttaa itsensä pois kaikkien silmistä.

Panasonic-luolalla XShava lähestyy uhkaavasti ritariryhmää.. askel askeleelta hän astuu lähemmäksi, mutta yhtäkkiä jotain tapahtuu.. Ruutu sumenee ja sankarimme menettävät tajuntansa.

Shaban herää seuraavana aamuna tuntemattomalta näyttävässä paikassa.. kova vesisade iskee vastoin hänen kasvojaan ja taivas näyttää jotenkin oudolta: se on täynnä salamoita ja kaikki on jotenkin tavallista tummempaa.

"Missä minä olen?", ajattelee Shaban itsekseen. "Missä muut ovat?"

"Ehkäpä minä voin antaa jonkinlaisia vastauksia... olet tällä hetkellä Dark Worldissa, valtakunnassa, joka sijaitsee aivan Hyrulen ja samalla koko tuntemamme maailman reunalla," sanoo tuntematon ääni jostain läheltä.

"Miksi minä olen täällä? Mitä on tapahtunut?", kyselee Shaban.

"Etkö huomaa mitään erilaista ympäristössä...?", kysyy varjoista esiin astuva pitkäpartainen oraakkeli XRay. "Totuus on nyt se, että Slaisser hallitsee maailmaa. Hän on tuhonnut PlayStationin ja Nintendon tehden tuntemastamme maailmasta tälläisen.. vain harva on enää elossa, ja ne harvatkin kuluttavat nykyään päiviään pelaamalla Xboxia 24:7."

"Tämä ei voi olla mahdollista!!! Tämä on kuin pahimmasta painajaisestani! Mitä ihmettä minä teen täällä?! Äskenhän minä olin vielä muiden ritarien kanssa XShavan murskattavana...", sanoo Shaban epäuskoisena.

"Te kaikki olette nyt virallisesti astuneet ylös bittiavaruuteen, mutta sain sinut ainoana pelastettua tämän Jak & Daxter-nettiaikaportaalin kautta," vastaa XRay osoittaen vieressä olevaa sarjakuvamaista pyörivää härveliä. "Tämä on kuitenkin vain yksi mahdollinen lopputulos... voin lähettää sinut tässä tarinassa taaksepäin tällä laitteella", sanoo XRay taputtaen kädellään jääkaapilta erehdyttävästi näyttävää laitetta.

"Mikä ihme tuo on? Et kai tosissaan väitä, että tuolla pääsisi matkustamaan ajassa taaksepäin?", jatkaa Shaban.

"Pilkunviilaus ei kuulu tähän tarinaan!", huutaa XRay ja tempaisee Shabanin maasta sisään jääkaappiin. Seuraa valtava valoefektiräjähdys, joka voittaa varmasti useita palkintoja eri pelisivujen toimittajilta, kunhan tästä tarinasta tehdään elokuva ja sen jälkeen videopeli.

Shaban säpsähtää äkkiä hereille ajatellen itsekseen: "Oliko kaikki sittenkin vain unta?" Tämä ajatus korjautuu kuitenkin nopeasti, kun Shaban huomaa katselevansa Slaisseria, EsaMakijaa, Codea ja Grieveriä jonkinlaisessa toimistossa. Tämä pahuuden nelikko ei kuitenkaan huomaa Shabania ja sankarimme kuuleekin nyt kaiken Slaisserin pahoista suunnitelmista piilotellen samalla Microsoft-muovipensaan™ takana.

"Loppujen lopuksi nuo tämän tarinan pahat hahmot näyttävät yllättävän ihmismäisiltä tosielämässä," ajattelee Shaban. Pian Code, EsaMakija ja Griever poistuvat huoneesta ja Slaisser aloittaa tässä tarinassa jo aiemmin kuullun vuodatuksen ilkeistä suunnitelmistaan. Slaisserin teleportattua itsensä pois Shaban huomaa, että nyt on oikea aika tulla esiin.

Hän astelee toimiston ikkunalle ja katsoo ulos. "Kukapa olisi uskonut, että kaikki pahuus piileskelee juuri täällä?", miettii Shaban, kun hän huomaa olevansa Lon Lon Ranch-karjatilalla Hyrulen linnasta muutaman kilometrin päässä. "Toisaalta tämä on myös ainoa paikka, mikä on tällä hetkellä generoitu tähän tarinaan Hyrulen linnan ja Kuolemanvuoren lisäksi, joten ehkäpä on suhteellisen loogista, että roistot pitävät majaansa juuri täällä?"

Shaban korjaa nopeasti nämä ajatuksen päästään, kun hän katsoo ikkunasta ulos ja huomaa söpöilyohjuksen olevan juuri osumaisillaan Hyrulen linnaan. Sankarimme nappaa toimiston pöydältä Microsoft-kaukosäätimen, jossa on kaksi eri nappulaa = Missile: ON/OFF. Ritari huomaa tietenkin tämän olevan selvä ansa ja painaa ON-nappulaa, jolloin ohjus räjähtää ennen osumaa kappaleiksi. "Mitäköhän olisi tapahtunut, jos olisin painanut OFF-nappulaa?", miettii Shaban tämän poistuessa toimistosta.

Lon Lon Ranchin keskellä olevalla aukiolla GamexBox-satelliitti on juuri lähdössä matkalle avaruuteen. Shaban juoksee nopeasti sen kyytiin ennen laukaisua tietäen, että koko universumin kohtalo on hänen käsissään.. sankarimme piiloutuu aluksen siivouskomeroon (sellainen on jokaisessa varteenotettavassa satelliittialushybridissä) ja ryhtyy tarkkailemaan tilannetta. Hän katselee Metal Gear Solid 2-tyyliin komeron ikkunasta (kyllä, siinä on tämän kerran pieni ikkuna), kun siivouskaapin ohitse kävelee käytävää pitkin paljon ihmisiä kohti ovea, jonka päällä lukee mustan ja vihreän hohtoisilla kirjaimilla "komentosali - info tänään". Ohikulkeviin ihmisiin kuuluvat mm. MoBB, k_laakso, The Puppet, Vedge, ganon, baddass-ritari Vahe, paikalliset juopot Radikus ja Bassokoira sekä paha petturi Lastsoul..

"Minun on päästävä kuulemaan, mitä komentosalissa oikein tapahtuu!", ajattelee Shaban vahingossa ääneen ja käytävää partioiva Pupubot huomaa hänet. Seuraa voimakas hälytys ja sankarimme huomaa olevansa suuressa pulassa, kun Nintendo- ja Microsoft-miehien (miksei myöskin tyttöjen) voimakkaat askeleet tuntuvat lähestyvän hetki hetkeltä...

Luku VIII

Shaban huomaa mokanneensa, mutta korjaa tilanteen teleporttaamalla itsensä pois näkyvistä jenkkivalmisteisella™ portaalihilavitkuttimella, joka on myös tuttu 3DO:n laatupelistä Portal Runner.

Sankarimme on nyt salin takaovella, jossa hän kolkkaa ovea vartioivan Peoplezin ja naamioituu tämän Xbox-vartijavaatteisiin. Näin Shaban pääsee huomaamatta soluttautumaan komentosaliin. Hän istuutuu mukavasti superpehmustetulle Windows-istuimelle ja kuuntelee, kun puhujakorokkeella oleva tummaan kaapuun pukeutunut Slaisser aloittaa puheensa:

"Te olette kaikki varmaankin lukeneet jakelemani mainoslehtiset, joissa selostetaan yksityiskohtaisesti tuntemamme maailman tuho ja uuden Microsoft/Nintendo-aikakauden alkamisen vaiheet.. Nyt voin kuitenkin paljastaa, että suunnitelmiin on tullut pienoinen muutos. Olen nimittäin päättänyt, että Nintendo on eliminoitava ja Microsoftin pitää hallita yksin koko universumia!"

"MUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA!", naurahtaa etupenkillä istuva Griever. "Hyvä suunnitelma, mutta valitettavasti olemme kuitenkin ennakoineet, että sinä voisit tehdä jotain tälläistä. Me olemme nimittäin rikkoneet aluksen ohjausjärjestelmät ja laittaneet ennen sitä autopilotin ohjaamaan tämän aluksen suoraan aurinkoon. Lisäksi olemme tuhonneet kaikki pelastusalukset. Ja sitä paitsi, me emme edes ole täällä."

Tämän sanottuaan kaikki komentosalissa olevat Nintendo-miehet katoavat äkillisesti.

"Kirotut alennusmyynnissä olevat hologrammisensorit!", sadattelee Slaisser. "Eikö kukaan muu täällä osaa yhtään ennakoida tälläisiä tilanteita?!"

Samalla aluksen Microsoft-miehet alkavat hätääntyä valtavan lens flare-efektin tulviessa salin katossa olevan kupolin kautta sisään.

"Meidän täytyy jo olla lähellä aurinkoa," toteaa Code. "Tämä taitaa olla maailmanhallintahaaveidemme synkkä loppu."

Tämän sanottuaan Code kuitenkin katsahtaa taivaalle ja huomaa tutunoloisen hahmon. Lopulta hän tajuaa asian laidan ja huudahtaa: "Katsokaa! Se on teräsmies! Luojan kiitos, että Infogrames on tuomassa uuden teräsmiespelin Xboxille!"

Teräsmies lennähtää nopeasti aluksen ohjaamoon, kytkeytyy ainoalla enää kunnossaolevalla tietokoneella internettiin, menee osoitteeseen microsoft.com ja lataa sieltä 100 Megan Microsoft-bugipatchin 2.0, joka on tarkoitettu hajonneiden ohjauslaitteisen korjaamiseen. Muutaman hetken päästä (huomatkaa nopea yhteys) patch onkin jo ladattu ja ohjauslaitteet ovat toiminnassa. Teräsmies lentää takaisin avaruuteen hoidettuaan tehtävänsä.

Maan pinnalla Hyrulen linnassa kuningas JoreW on katsonut kaiken tähän mennessä tapahtuneen videolta ja miettii keinoja pahan Microsoftin ja ilkeän Nintendon tuhoamiseksi. Kuninkaalla on ollut jo vähän aikaa paha ongelma petturi-Lastsoulin tuhottua suurimman osan hänen uskollisista ritareistaan, mutta Sonyn kloonikone™ on jo jonkin aikaa väsännyt harmaasta massasta uusia ritareita.

"Kai muistat ikivanhan legendan?", kysyy JoreW:n valtaistuinsaliin yllättäen astuva profeetta XRay.

"Minkä niistä?", kysyy JoreW.

"Sen, jonka mukaan syvällä kuolonvuoren uumenissa on edelleen pyhä Xbox. Kun tämä konsoli murskataan, kaikki pahuus nimeltä Microsoft häviää tästä maailmasta. Mutta jos Microsoftin uskolliset kannattajat pääsevät painamaan tämän konsolin virtanappulaa, maailma ei ole enää koskaan entisensä. Näin kertoo legenda. Näin on kirjoitettu," vastaa XRay.

JoreW tajuaa asian vakavuuden ja kutsuu toisen setin uskollisia ritareita luokseen, koska Sonyn kloonikone™ on uusimpien tietojen mukaan ainakin toistaiseksi epäkunnossa eikä se saa aikaan uusia klooneja ajoissa. Neljä uutta ritaria, RTFman, Idaho, Kani ja Sigard, vannovat uskollisuutta Sonylle ja he ovat viimeinen suojamuuri Microsoftin ja Sonyn välillä.

"Tiedätte tehtävänne. Menkää kuolemanvuorelle, etsikää käsiinne syvällä sen uumenissa oleva pyhä XBox ja tuhotkaa se lopullisesti. Älkää sortuko samoihin virheisiin kuin kymmenen edeltäjäänne! Luotan teihin! Poistukaa!"

Näin neljä uutta ritaria poistuvat kohti säkenöivää auringonlaskua, joka tällä kertaa kuitenkin menettää hieman hohtoaan ilkeännäköisten sahalaitojen häiritessä sen näyttävyyttä. Joka tapauksessa, vanhat seikkailut ovat nyt kokonaan takana ja edessä on kenties viimeinen taistelu pahuuden voimia vastaan..

[ Osat I ja II, Osat III ja IV, Osat V ja VI, Osat VII ja VIII, Osa IX ja X ]

Kirjaudu kommentoidaksesi