Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Fan Fiction: Konsoleiden Sota

[ Osat I ja II, Osat III ja IV, Osat V ja VI, Osat VII ja VIII, Osa IX ja X ]

Luku IX

Nukuttuaan yön hylätyllä Lon Lon Ranchilla sankarimme aseistautuvat ratkaisevaa retkeään varten. Yöllä raivonnut ankara myrsky oli jättänyt koko Hyruleen jälkensä, koska kaikki oli enemmän tai vähemmän hämmästyttävän aidolta näyttävän pikselimössömudan peitossa.

RTFman, Idaho, Kani ja Sigard hyppäävät nopeasti uusien hevosiensa eastin, PSXGamerin, WoPen ja MiniDeen selkään aloittaen ratsastuksensa kohti usean jättimäisen selvästi jenkkipelaajia varten (kaikkihan tietävät, miten jenkkipeleissä on varta vasten neuvottu kulkusuunta) aseteltujen kylttien osoittamaan suuntaan. Sankarimme saapuvat Kuolonvuoren raunioihin ja Kani aloittaa:

"Linnassa kiertäneet huhut olivat siis totta: Kuolonvuori on todellakin romahtanut. Minne tänne muka mahtuisi legendan osoittama jättimäinen Xbox?"

Juuri lauseen lopetettuaan Kani huomaa Idahon löytäneen jo Microsoftin superkonsolin. Se on naamioituna Kuolonvuoren vieressä olevaan vuoreen. "Kukakohan tämänkin naamioinnin on suorittanut? Taitaa olla ison M:n mainososaston tekosia," miettii RTFman ryhmän katsoessa jättimäistä mustaa vuorta.

"Mitenköhän... ???" Lause keskeytyy, kun taivas muuttuu yhtäkkiä tulipunaiseksi, taustamusiikki vaihtuu hyökkääväksi ja sininen teleportaali ilmestyy neljän ritarin eteen. Teleportaalista astuu esiin mustaan pitkään kaapuun pukeutunut Slaisser ja pahan keisarin uskollinen palvelija Code.

"Näyttää siltä, että nerokas kätkömme on paljastunut," aloittaa Slaisser teleportaalin kadottua luokattomien ja selvästi yliampuvien valoefektien saattelemana. "Sinähän sanoit, että kukaan ei voi löytää tätä, Code?", kysyy keisari ja katsastaa vihaisesti palvelijaansa. Code levittelee käsiään ja yrittää katsoa muualle.

"No sillä ei ole enää minkäänlaista väliä. Me emme anna sinun tuhota rakentamaamme valtakuntaa. Emme anna sinun sammuttaa tätä konsolia, jolloin kaikki tuntemamme maailma muuttuisi hyväksi.. se olisi aivan liian helppoa... Nyt te olette tulleet matkanne päähän! Valmistautukaa tuhoonne!", hehkuttaa Slaisser ja tarina siirtyy taistelumoodiin, jossa molemmat osapuolet ottavat toisistaan mittaa vuoropohjaisesti.

Valitettavasti neljän ritarin ryhmä on aivan liian kokematon tämänkaltaiseen taisteluun ja Slaisser murskaakin jo ensimmäisellä salamahyökkäyksellään Idahon sekä Kanin taistelukyvyttömään kuntoon. RTFman ja Sigard käyttävät mielipelisarjastaan Pokémonista tuttua hiekkahyökkäystä, joka sokaisee Coden ja Slaisserin kahden vuoron ajaksi. RTFman käyttää tilaisuuden hyväkseen ja poimii taskustaan Megaton-vasaran, jolla hän hyökkää kohti Codea. Slaisserin palvelija ei ehdi väistää hyökkäystä ja kärsii suuria HP-menetyksiä. Paha Keisari kuitenkin parantaa seuraavalla vuorollaan Coden Cure-taialla, ja kaksi jäljelläolevaa sankariamme alkavat jo vaipua epätoivoon. Slaisserin ja Coden näkökyky palaa takaisin seuraavalla vuorolla ja he alkavat valmistautua ratkaisevaan iskuun kahta ritaria kohti. Slaisser lähtee juoksemaan kohti RTFmania tappava salamataika valmiina, mutta puolimatkassa hänen etenemisensä keskeytyy yllättäen.

"Tama taistelu ei ole viela ohi!", huutaa hyperavaruudesta esiin pomppaava Inertia (kannattaa jälleen huomata Ä- ja Ö-kirjaimien puute). Esiintullut sankari lentää kauhistuneen Slaisserin yläpuolelle ja tiputtaa "sattumalta" mukaan sattuneen Xbox-konsolin kohti pahaa keisaria. Slaisser ei ehdi väistämään ja huutaa tuskissaan murskautuessaan valtavan Xboxin painon alle. Inertia nauraa pirullisesti ja poistuu lopullisesti tästä tarinasta välkkyvän pikselimössöefektin saattelemana.

Code huomaa olevansa nyt todella suuressa pulassa ja yrittää viimeisenä epätoivoisena tekonaan hyökätä kohti kahta ritaria. RTFman tajuaa kuitenkin tilanteen kääntyneen heidän edukseen ja nappaa Buster Swordin esiin huitoen sillä silmittömästi eteensä.. Code juoksee suoraan tähän ansaan ja kaatuu maahan kivusta huutaen.

"Mistä lähtien sinulla on ollut Buster Sword?", kysyy Sigard RTFmanilta epäuskoisena ennen kuin tajuaa, että RTFman ei olekaan oma itsensä. Tästä seuraa lyhyt välianimaatio, jossa RTFmanin hahmo muuttuu Grieveriksi.

"MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA! Nintendo ottaa nyt tämän maailman haltuunsa!", huutaa Griever ja painaa taskussaan olevaa kaukosäädintä kutsuen pahimmat Nintendo-fanaatikot EsaMakijan sekä tarinassa ensiesiintymisensä tekevän E-Razorin paikalle.

"Erinomaista työtä Griever," aloittaa EsaMakija. "Nyt Nintendo voi viimeinkin nousta koko universumin johtoon! HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA!", nauraa selvästi hulluksi tullut Nintendo-fanaatikko Esa.

Sigard katsoo kauhuissaan, kun Nintendo-miehet nousevat valtavaan taivaalta laskeutuneeseen ilma-alukseen ja nostavat sen pohjassa olevilla koukuilla vuoreksi naamioituneen jättimäisen Xboxin ilmaan vieden sen mukanaan. "MUAHAHAHAHAHAHAHAA!", kuuluu alati poispäin kulkevasta ilma-aluksesta nauru. Tilanteen rauhoituttua Sigard nappaa PSXGamer-hevosen alleen ja ratsastaa ainoaa tarinassa mallinnettua tietä pitkin takaisin Hyrulen linnaan kertomaan huonoista uutisista.. koko seikkailu on saanut kokonaan uuden, ratkaisevan käänteen..

Luku X

JoreW:n kuultua Sigardin kertomat huonot uutiset, Kuningas kutsuu nopeasti koolle ns. viisaiden miesten komitean, joka pikaisen kokoontumisen jälkeen päättää, että Nintendo ja sen kannattajat on tuhottava tai koko universumia odottaa karmea kohtalo.

Tämän kokoontumisen jälkeen Jore nappaa vyöltään kaukosäätimen ja avaa valtaistuinsalin kulmassa odottavan legendaarisen kaapelitelevisionsa (TV-lupia ei ole maksettu) katsoakseen missä Nintendon ilma-alus tällä hetkellä sijaitsee.

"Hmm.. näyttää siltä, että alus on laskeutunut ja pysähtynyt Hyrulen laidalla olevalle Termina-pellolle," huomaa Jore.

Muutama mikrosekunti myöhemmin JoreW, Sigard sekä muutama hätäisesti Hyrulen linnasta mukaan napattu ritari, mpdman, Pexi, Kiito_linja ja FrankNyberg, ovat ratsastaneet Termina-pellolle, katsastaneet Nintendo-aluksen ja havainneet sen olevan hylätty.

Ryhmän seuraavan liikkeen suunnittelun kuitenkin keskeytyy vaimea, mutta alati lähestyvä taputuksen ääni. Sankarien takaa esiin asteleekin mustaan nahkatakkiin, cowboy-tyylisiin saappaisiin sekä Agerexin sponsoroimiin GameCube-housuihin pukeutunut EsaMakija. JoreW huomaa, että Esan kädessä on hopeinen kuudestilaukeava revolveri.

"Onnittelut arvoisat sankarit," aloittaa EsaMakija. "Olette päässeet niin lähelle lopullista ratkaisua, että kaiken tämän loppuminen näin lähellä maalia on varmasti todella iso pettymys teille kaikille."

"Minä sinulle pettymykset näytän!", huudahtaa FrankNyberg ja nappaa hänen olallansa lojuvan AK-47:n ja käy tulittamaan kohti EsaMakijaa. Tästä seuraa lyhyt välianimaatio, jossa Esa väistää luodit komean Bullet Time-efektin saattelemana, nappaa vyöltään Game Boy Advance-heittotähden ja heittää sillä FrankNybergiä kurkkuun. Frank kaatuu maahan tuskasta huutaen ja Esa hymähtää pirullisesti jatkaen sen jälkeen puhettaan.

"Ettekö te ymmärrä, että saatuamme Xboxin haltuumme, Nintendo on voittamaton! Me ison "N":n kannattajat olemme jälleen voittamattomia! HAHAHAHHAHAHAHA!"

Tämä sanottuaan maa käy tärisemään tavalla, joka pistäisi heikommat PC-prosessorit maahan todella helposti. PlayStation-miehet kauhistuvat, kun maasta nousee esiin jättimäinen 20 metriä korkea robotti, jonka silmät kiiltävät vihreinä. Tämän kauhistuksen ohjaimissa ovat Griever sekä E-Razor.

"Voi ei! He ovat selvästi painaneet legendaarisen piilotetun Xboxin virtakatkaisijaa ja herättäneet legendoissa mainitun robotin pitkästä unestaan," toteaa JoreW ja pudistelee samalla päätään. "Meillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia tuota hirvitystä kohtaan."

Robotti astuukin suoraan ritariryhmää kohti ja vain Sigard, mpdman ja JoreW onnistuvat väistämään sen jättimäistä jalkaa. Kiito_Linja ja Pexi murskautuvat lopullisesti pois tästä tarinasta.

Juuri ennen kuin robotti aikoo murskata loputkin ritarit lopullisesti, voimakas lähestöltä kajahtava huuto keskeyttää kaikki tapahtumat: "Lopettakaa! Nintendo ei ota tätä universumia haltuunsa, niin kauan kuin minä elän täällä!"

"Katsokaa! Se on Luckyman!", huutaa Sigard iloisena.

"Mutta näin kaapelitelevisiosta, että kuolit aiemmin tässä tarinassa," sanoo JoreW epäuskoisena.

"Tarvitaan hieman enemmän, kuin Nintendon sekundatuotteet pitämään minut poissa näistä kuvioista," vastaa Luckyman ja nappaa valtavan megatulisinkokonekiväärikranaatinheittimen käteensä ampuen yhden voimakkaan laukauksen kohti legendaarista robottia. Valtava räjähdys sokaisee kaikki paikalla olijat ja robotti kaatuu maahan tuhoutuen samalla täydellisesti. Sisällä olevat Griever ja E-Razor murskautuvat metallisen robotin painon alle.

"Mutta.. eihän tämä ole mahdollista...", toteaa robotin jäänteiden vieressä seisova EsaMakija. "Mikään ase ei legendan mukaan pysty vaikuttamaan tuohon robottiin."

"Unohdit sen, että tämä ei olekaan ihan mikä tahansa ase, vaan Sonyn päämajassa erityisesti tälläisiä tilanteita varten valmistettu Ken Kutaragin itsensä hyväksymä tykki," vastaa Luckyman.

Seuraa pitkä hidastusefekteillä höystetty FMV-pätkä, jossa pelokkaalla Emotion Engine-katseella varustettu EsaMakija yrittää ampua Luckymania hopeisella revolverillaan. Ammus kuitenkin kiitää ohi Luckymanin väistäessä, ladatessa oman aseensa uudelleen ja laukaistessa aseen kakkostoimintona olevan räjähtävän ammuksen kohti Esaa. Tämä ammus lävistää viimeisen jäljellä oleva Nintendo-miehen vatsan ja räjäyttää hänet kappaleiksi.

Dramaattinen taustamusiikki käynnistyy, kun JoreW katsastaa tuhoutunutta robottia sekä taivaalta leijailevia Nintendo-paitojen palasia ja toteaa lopulta: "Viimeinkin se kaikki on ohi."

Musiikki muuttuu iloiseksi ja sankarimme juoksevat kaikki Saintbert's -hampurilaisravintolaan juhlimaan voittoa Microsoftista sekä Nintendosta. Iloinen musiikki raikaa ja olut virtaa sankarien juhlistaessa voittoa pitkästä taistelustaan.

Kaiken tämän iloittelun keskellä, ruutu muuttuu tummaksi ja lopputekstit alkavat virrata näytöllä. Creditsien lopuksi ilmestyy isoilla valkoisilla kirjaimilla kirjoitettu teksti:

"The End."

[ Osat I ja II, Osat III ja IV, Osat V ja VI, Osat VII ja VIII, Osa IX ja X ]

Kirjaudu kommentoidaksesi