Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Juhlakilpailu: Voita Super Mario Advance 2

Kilpailu on PÄÄTTYNYT! Vastauksia ei enää oteta vastaan!

NintendoFIN täytti 20.4.2002 yhden kokonaisen vuoden ja koki täydellisen uudistumisen 22.4.2002, joten juhlan kunniaksi onkin aika järjestää kunnon kilpailu. Videopelidivarin (VPD) ansiosta olemme saaneet palkintopeliksi hiljattain julkaistun tuoreen Nintendon tekemän Super Mario Advance 2 -pelin Game Boy Advancelle. Palkintona on siis täysin uusi, muoveissa oleva peli. Pelin arvo kaupasta ostettuna on noin 60 euroa.

Jos haluat voittaa tämän kilpailun, sinun täytyy listata mahdollisimman monta tietämääsi eri pelikonsolia ja lähettää tekemäsi lista minulle sähköpostilla osoitteeseen esa.makijarvi@phnet.fi! Tietokoneita ei siis hyväksytä tähän kilpailuun lainkaan ja jokainen edes yhdellä mantereella julkaistu pelikone käy mukaan tähän kilpailuun vastaukseksi. Ihmisten omatekemiä piraattimuunnelmia ei kuitenkaan hyväksytä lopulliseen listaukseen, joten ole tarkkana!


Se henkilö, joka lähettää minulle eniten eri pelikonsoleita sisältävän listan toukokuun 15. päivään mennessä saa palkinnoksi upouuden Super Mario Advance 2 -pelin. Muista laittaa myös lähettämäsi listaan mukaan yhteystietosi mahdollista palkinnon lähettämistä varten. Jos kaksi tai enemmän henkilöä lähettää minulle sähköpostiin listan, jossa on saman verran hyväksyttäviä pelikoneita, niin silloin lopullinen voittaja arvotaan.

Siitä vain kilpailemaan! Tämä juhlakisa on voimassa 18.4.-15.5.2002!

Kirjaudu kommentoidaksesi