Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted: Drake's Fortune on puhdas Hollywood-toimintapläjäys. Alku lupaa rauhallisempaa seikkailua, mutta noin kymmentuntisen tarinan aikana lahdataan piraattiparkoja pienen armeijan edestä. Pulmatilanteet ovat yleensä luokkaa "Osaatko ampua räjähtävää tynnyriä". Ja räjähtäviä tynnyreitähän pelissä viljellään kuin Doomissa konsanaan. Ääninäyttely, animaatio ja visuaalisuus ovat kelpo työtä, mutta kerronnallisesti on turha odottaa mitään ihmeitä.

Unchartedin toiminta on viihdyttävää ja näyttävää. Tähtäämiseen kaipaisi hieman lisää sujuvuutta. Vastapainona lähitaistelut hidastuksineen huokuvat fyysisyyttä. Toimintaan kaipaisi kuitenkin hiukan lisää vaihtelua, sillä tällaisenaan se alkaa varsinkin loppupuolella nyppiä. Räiskintää tasapainottamaan olisi oikeasti kaivannut hieman tasohyppelyä ja lisää seikkailua, sillä ne tuntuvat yksinkertaisinakin toimivan hyvin.

Nathan Draken seikkailu on valituksista huolimatta hyvä debyytti Naughty Dogilta. Se tarjoaa juuri sitä mitä kunnon Hollywood-pläjäykseltä odottaisikin: näyttävää, toiminnantäyteistä viihdettä. Syvyyttä kannattaa etsiä muualta.

Kirjaudu kommentoidaksesi