Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear solid4 vie neliosaisen sarjan hienosti päätökseen. Tarinassa ei olla liiemmin oikaistu vaan useimmat aiempien osien luomat kysymykset saavat tarvittavat vastaukset. Tarinan kerrontaa tehostetaan vielä runsailla puhekohtauksilla ja välianimaatioilla joita ei kuitenkaan pakoteta katsomaan mikäli haluaa suoraan toimintaan.
Metal gear solid 4 edustaa myös pelejä joita soisi toimintapelien joukossa olevan enemmän, eli pelejä jotka voi läpäistä brutaalisti räiskien tai tappamatta ketään, etenemis reittejä on useita vaikka peli kulkeekin vankkaa linjaa pitkin, eikä avoimesta mailmasta ole tietoakaan.

Kontrollit tuntuvat varmasti monelle alussa hieman liiankin monipuolisilta, mutta mitä enemmän peliä pelaa, juurtuvat ne peukaloihin todella jämäkästi. Kranaatteja voi heittää alakautta tai yläkautta, CQC otteita voi tehdä usealla tavalla useilla eri aseilla tai ilman. Aseita löytyy kymmeniä, ja vaikkei kaikille tarkoistusta välttämättä löydy, niin pelaajat saavat silti valita mieleisensä laajasta valikoimasta.

Metal gear solid 4 on niin visuaalisesti kuin äänepuolellakin huippuluokkaa, ja vaikka pyöreitä kulmia ja karheutta saisi toki olla enemmän niin peittyvät nämä yksityiskohtien sekä loistavan tasosuunnittelun alle. Peli tukee myös uudelleen pelaamista useilla eri "arvomerkeillä" sekä avatttavilla varusteilla joten pelattavaa riittää.

MGO - on mukava lisä vaikka se ei pääse lähellekkään yksinpelin laatua. Konamilla on ollut vaikeuksia saada palvelimiaan kuntoon ja pelaajat pakotetaan rekisteröimään istelleen Konami id:n jotta pääsevät pelaamaan. Tähän vielä naurettavat huonot community foorumit ja moninpeliin kaivattavat parannukset niin nettipeli jää varsin risaiseksi ainakin siksia aikaa kunnes ja jos Konami saa virheensä korjattua.

Kirjaudu kommentoidaksesi