Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4 lukeutuu helposti kaikkien aikojen parhaimpien konsoliräiskintöjen harvaan joukkoon. Elokuvamainen, tunnelmallinen ja kaikin puolin nautittava yksinpeli tarjoaa komeaa ruudinkatkuista sotafiilistelyä muutaman illan tarpeisiin. Yksinpeliä voisi haukkua turhan lyhyeksi, mutta toisaalta tällaisenaan se ei sisällä mitään ylimääräistä täytettä, vaan tarjoaa kohtuullisesti vaihtelua ja pitää mielenkiinnon yllä koko pituutensa ajan. Uudelleenpeluuarvoakin löytyy kivasti ainakin jos sattui ensimmäisen kierroksensa pelaamaan hieman helpommalla vaikeustasolla - oikeastaan voisi sanoa pelin pääsevän oikeuksiinsa vasta kun vaikeimmalla vaikeustasolla joutuu tosissaan taistelemaan edetäkseen eteenpäin. Juonihan CoD:n yksinpelissä on aika perushuttua, mutta näyttävän kerronnan ansiosta tämä ei onneksi juuri pääse iloa pilaamaan.

Varsinainen koukku Modern Warfaressa kuitenkin on yksi konsolipelihistorian parhaista moninpeleistä. Pelimuotoja löytyy moneen makuun: on taktisempaa ja paremmin tiimipeliin sopivaa pomminasennusta kuin myös hetkistä päämajojen valtailua ja deathmatchia. Koko homman ydin kuitenkin on loistava kenttäsuunnittelu, harvinaisen sulavat kontrollit ja pelin hyvä tasapaino kaikin puolin.

CoD4:n yksinpelistä irtoaa muutamaksi illaksi - korkeintaan viikoksi - mahtavaa hupia ja tämän päälle löytyy moninpeli jota jaksaa varsinkin hyvällä peliporukalla tahkota kuukausia. Ei siis mitään syytä miksi peli ei ansaitsisi täysiä pisteitä.

Kirjaudu kommentoidaksesi