Haze

Haze kuuluu ehdottomasti tämän vuoden suurimpiin pettymyksiin, se lunastaa lupauksensa vain harvassa kohtaa ja jää hyvin tehokkaasti "Halo tappaja" maineensa alle.
Pelin suurimmat ongelmat löytyvät lyhyessä kestossa, huonossa tekoälyssä, huonossa grafiikassa sekä juonen toteutuksessa.

Pelin tarina jakaa varmasti mielipiteitä, sillä itse tarinassa ei ole juuri mitään vikaa mutta sen toteutus ja esitys vaatisi valtavasti parantamisen varaa. Pituuden lisääminen peliin, päähenkilön asenteen karaistaminen sekä enkeli ja demoni tyylinen jakauma puolten välillä pilaa suuren osan siitä mitä Haze yritti juonellaan.

Peli ei kuitenkaan ole aivan niin huono mitä useimmat voivat väittää, sen läpäisee juonensa puolesta vähintää kerran
vain nähdäkseen kuinka taistelussa käy. Tähän tarjotaan myös hyvät puitteet läpäistä peli neljän hengen kaveriporukassa, kunhan ainakin kahdella löytyy Ps3 verkkoon kytkettynä. Moninpeli on myös toteutukseltaan kohtalainen, rautaiset kontrollit ja kaksi puolta tuntuvat sopivan erillaisilta pelata mutta harmittavasti pelaajaa ei palkita suorituksistaan verkkopuolella muuta kuin tilastoilla, mikä johtaa pelaajat tavoiteellisempien sotapelien pariin.

Omasta blogista voi lukea koko arvostelun mikäli mielii:
http://viperseven.blogspot.com/2008/06/haze-ps3-arvostelu.html

Kirjaudu kommentoidaksesi