Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Patapon

Locoroco näytti vahvasti esimerkkiä, että Nintendon DS ei toki ole ainoa laite jolla pääsee pelaamaan innovatiivisia pelejä. Nyt käsikonsolien sotatantereelle marssii pienet patapon soturit, jotka ovat syösty vallasta Zigotonien mailman valloituksen yhteydessä. Pelaajalle annetaan kaksi rumpua, joiden avulla hänen pitää komentaa pientä Patapon armeijaa kohti luvattua maata ja kunniaa. Vastaan asettuu toinen toistaan vaarallisempia hirviöitä, sekä pahamaineinen Zigoton armeija.

Patapon ei ulkonäkönsä puolesta ehkä kerro sitä, että peli tarjoaa kuitenkin haastetta myös suurimmillekin HC pelaajille. Paikoitellen pelaajan eteen heitettävät arvoitukset ja taistelut, voivat saada heikkohermoisimmat luovuttamaan, mikä luo pientä tarvetta helpommalle vaikeusasteelle.
Pelaajalle annetaan pelin edetessä useita erillaisia sotilas tyyppejä, joista saa valita kolme kerrallaan mukaan sotimaan, mutta useimmat pelin jaksoista pääsee silti tutulla turvallisella alun kolmikolla läpi, kunhan joukosta löytyy tehokkaampia patapon yksilöitä.
Musiikki on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen, sillä taisteluissa pataponit laulavat mitä eriskummallisempia lauluja vaikka rytmi pysyykin samana.
Kiinnostuneet voivat ladata Pataponin demon playstation storesta.

Kirjaudu kommentoidaksesi