Dead Space

Pelottavin peli ikinä jota olen pelannut mutta ei ansaitse täysiä pisteitä muutaman puutteen/virheen takia.

Ensinnäkin en pidä kenttä tyylisestä pelaamisesta, odotin että olisi iso alue jossa saa rellestää mielensä mukaan ja etsiä asioita, nyt mennään putkessa kokoajan ja tehdään asiat samanlailla ja samassa järjestyksessä joka kerta koska kokoajan on tietty suunta mihin mennä. Kertaakaan pelaajalle ei tule olo että olisi hukassa aluksella tai mitä pitäisi nyt tehdä.

Toinen marmatuksen aihe joka on vähän isompaa luokkaa on se kenttien uudelleen pelaaminen...miksi oi miks. Tuntuu todella hölmöltä mennä samaan paikkaan uudestaan jonka on jo käynyt tutkimassa ja mystisesti siellä on taas ovet lukossa ja pitää tutkia se uudestaan...ei näin

pari pienempää asiaa myös johon toivoisi muutosta on ettei vihollisia olisi ihan niin paljon ja että olisi oma nappi 180 asteen käännökselle, vihollisia on välillä joka puolella ja niitä on todella hankala ampua kun äijä kääntyy puol tuntia ympäri.

Hyviä puoli pelissä kuitenkin pelissä on on paljon enemmän, grafiikat on hyvät ja onnistuvat luomaan ahdistavaa tunnelmaa. Hahmon ohjaaminen on helppoa ja ampuminen sujuu ongelmitta lähes aina. Parasta pelissä on kuitenkin sen äänimaailma joka onnistuu pelottamaan sinua jatkuvasti ja välillä ei meinaa uskaltaa avata seuraavaa ovea kun ei tiedä mitä siellä odottaa ja joka puolelta kuuluu hirveetä mylvintää ja rapinaa ja pauketta... tavaroiden ja aseiden muokkaaminen on hauskaa puuhaa ja on kiva idea että puku muuttuu kun sen lvl nostaa. Myös muutamasta pomo taistelusta isot bonukset, ne ovat parhaimpia mitä vähään aikaan on ollut missään pelissä. Varsinkin se uusiutuja on todella paniikki kamaa kun sen ekan kerran kohtaa, vaikka ei varsinaisesti ole mikään pomo taistelu.

Juoni on pelissä hyvä joskin tunnelma lässähtää loppua kohden hiukan kun vihollisia alkaa tulla ihan liikaa ja samoja käytävä tahkotaan moneen kertaan.

Nuo pari isompaa asiaa jos muuttuu jatko-osaan olisi peli parempi, ei se nytkään huono ole mutta estää sitä nousemasta ihan valio joukkoon.

Kirjaudu kommentoidaksesi