Yoshi Touch & Go

VANHA ARVOI (En vastaa kirjoitusasusta...)

Yoshi touch&go
Kosketettavan erikoinen peli. Pelissä ei ole minkäänlaista päämodia, muuta kuin saada kaikki pikkupelit auki. Tämä peli toimii 100% styluksella, mikä tekee sen pelaamiseesta sellaista, että ds:än pariin tarttuu mielellään.Alussa haikara, joka on viemässä pientä mariota tiputtaa marion ja sinun tulee piirtää pilviä, saadakseen pikkumario turvallisesti alas. Samalla pitää kerätä pisteitä paremman yoshin toivossa.

2D peliksi yoshi touch&go on ihan hyvänäköinen ja jatkaa yoshi pelien raikasväristä tyyliä. Äänimaailma on monesta yoshi pelistä tuttu ja se toimii hyvin itse pelissä.

Ajanmyötä kaiken keskellä unohtaa, että yoshi liikkuu itsestään. Peliin on ahdettu kaksinpeli, mutta se ei ole kovin kummoinen. Pelin muutama eri pelimuoto ei pelasta tätä peliä, jos et pidä peleistä jossa pääpaino on vain piste-ennätysten parantamista kierrä tämä. Tämä on enemänkin jonkin lainen "näyte" mihin ds pystyy.

Eli loppu:
+Hyvät 2D grafiikat ym...
+Stylusohjaus kokopelissä. Mikkikin on huomioitu.
+Äänimaailma ja musiikit hyviä paitsi...
-/+...Se valikon musiikki.
-/+Ei mitään tarinamodia tai sen tapaista.
-Pisteiden parantaminen ei oikein ole kiinnostavaa...

+ selkeästi hyvä asia.
+/- melko hyvä asia.
-/+ melko huono asia.
- selkeästi huono asia.

Lopputulos:

73½/100 (ilman kaksinpeliä.)

75/100 saa kaksinpelaaminen lisättynä.

Uusinta arvio: 26.1.2007, Sama vanha yoshi touch&go, joka vieläkin pidemmän pelaamisen jälkeen tuntuu samalta. Ilman kaksinpeliä 73½/100. Kaksipeli mukaan lukien edelleen 75/100.

Kirjaudu kommentoidaksesi