Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mario Kart DS

VANHA ARVIO (En vastaa kirjoutusasusta...) OIKEASTI 2½ TÄHDEN PELI.

Mario kart ds

Mario Kart DS on melko keskintertainen ajopeli ja oikeastaan melkein ainoa erinomainen juttu on se nettipelaaminen. Mario Kartin parissa ei viihdy ilman lyhyitä taukoja. Pelin aseistuspuoli on sitä perus tavaraa,jokunen noin.12 eri asetta ja osa on vain variaatioita toisesta.
(esim:kolme banaania on variaatio yhdestä banaanista) Pelissä on muutama eri modi, joista shine runners on ihan hauskahko,ainakin hetken... Pelin alussa se toistaa samoja ratoja cupeissa 50cc-150cc ja siihen alkaa tylstyä,mutta uudet avattavat salahahmot ja muut bonukset auttavat hieman lisäämään peli intoa. Pelin äänet ovat ihan hyvää kuuneltavaa ja niissä ei ole mitään vikaa,eikä erikoista. Grafiikka puoli taas on sitä perus-tasoa pieniä bugeja löytyy ei paljoa .Pelissä vauhidintuntu on hieman heikohko se tuntuu jotenkin hitaalta,mutta pelimekaniikka toimii ihan hyvin lopulta. Autojen erot tuntuvat,mutta lievästi....

Ohjauksesta Olkanapeilla saa ajokkinsa hyppäämään, jolloin voi myös suorittaa sivuluisuja. Sivuluisujen tekeminen vaatii paljon harjoittelua ja oikeassa kohdassa nappien painelua. Ohjaus toteutettu ihan ok:sti.

Vanhaa tuttua mario kart ds:ssä on että DS-versio sisältää useita ratoja sarjan aikaisemmista peleistä, uusien lisäksi tietenkin.
Myös on mahdollista saada avattua greatest hits ratoja.

Kaikista tärkein ominaisuus Mario Kart DS:ssä on verkkopeli. Verkossa on huonoa,että vain neljä pelaajaa voi ottaa toisistaan mittaa,mutta se ei paljoa menoa haittaa.Monin peliä on myös mahdollista harrastaa lähiverkossa,vaikka kahdeksan pelaajan voimin.Verkossa voi pelata monilla eri tavoilla parhaiten se onnistuu usb palikalla. www.nintendo.fi (tuolla on tietoa eri nettipeli tavoista.)

Pelisssä ei ole erittäin suuria vikoja eikä suurempia kiitoksen aiheita, pelistä pitää henkilöt, jotka ovat pitäneet aiemmista sarjan pelistä tai pitää autopeleistä.

Eli loppu:
+Nettipeli mahdollisuus
+/-Hahmo suunnittelu ja autojen erot.
+/-Rata suunnittelu jne...
+/-Aseiden määrä.
+/-Äänet.
+/-Avattavat lisäextrat.
+/-Modien määrät ja niiden erillaisuudet ja suunnittellu.
-/+Grafiikan pienet bugit ja keskinkertaisuus.
-/+Tylsähkö,pienissä erissä ok.
-/+Aseista olisin odottanut hieman "parempia"
-Pelistä löytyy kohtia jossa se toistaa itseään.

+ selkeästi hyvä asia.
+/- melko hyvä asia.
-/+ melko huono asia.
- selkeästi huono asia.

Lopputulos:

68/100 (ilman netttipelaamista)

78/100 saa nettipelaaminen lisättynä.

Uusinta arvio: 26.1.2007,Edelleen yksinpelinä heikko 68/100, Mutta nettipelin vähentyneet huijarit nostavat nettipeli pisteitä 79/100.

Kirjaudu kommentoidaksesi