Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Far Cry 2

Alussa peli tuntui erittäin huonolta ostokselta, koska alue vaan on käsittämättömän kokoinen, vaikka autolla liikkuukin. Kartta vain tuntui liian suurelta.
Tehtävissä joudut mennä toiselle puolelle karttaa, hoitaa jonkun kaverin päiviltään ja palata takaisin tehtävän saanti paikalle. Tässä saattaa kuitenkin venähtää jonkin aikaa, ennen kun pääset kymmenen vihollisleirin ohi, otat turpaasi joissakin pahemman kerran ja pääset paikanpäälle henkihieverissä. Kuitenkin näin vaan alussa.
Viholliset tuntuivat myös kestävän yllättävän paljon luoteja, joten pelaaminen ei ollut hirveän mukavaa kun joutui käyttämään viimeisetkin luotinsa pari hassun kaverin nirhaamiseen.
Peliä pidemmälle pelattaessa alkaa tottumaan siihen, että pitää vähän säästellä luoteja ja oppia tappamaan viholliset nopeasti ennen kun he tappavat sinut.

Pelin alkaessa omistat aika keskiverto aseen tai parikin, kuitenkin työskennellessäsi paikalliselle asekauppiaalle, tulet saamaan parempia ja tehokkaampia aseita kun peliä aloittaessasi.
Uusien aseiden saanti antaa sitä mielenkiintoa pelailla pelin tehtäviä lisää, koska haluaa kokeilla miten aseet toimivat ym.
Asekauppiaiden tehtävät ovat kuitenkin hyvin samanlaisia joka kerta, joten se vähän syö miestä, mutta eipähän uusien aseiden saanti oli maailman ongelmallisinta.

Pidemmälle peliä pelattuani aloin käyttämään bussia joka tehtävässä ja peli alkoi tuntua huomattavasti mukavammalta, kun autolla ajaessani.

Tarina pelissä on hyvä ja tehtävätkin liittyen tarinaan ovat monipuolisempia kun "pikkutehtävissä".

Nyt vasta alle 30% pelattuani, voin sanoa että peli tuntuu paremmalta kun aluksi, mutta silti jonkin verran miinuksia löytyy pelistä. *** lähtee omalta kohdaltani tälle pelille ja tuleville ostajille voin omasta puolesta sanoa, että kannattaa miettiä ja kokeilla jossain ennen ostoa.

Kirjaudu kommentoidaksesi