LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Legot valtaavat pelialaa. Ensin koluttiin läpi Star Wars saagan juonikuviot legoilla hyöstettynä ja nyt on Indiana Jonesin vuoro. Peli jatkaa Star Wars peleistä tutulla hyväksi havaitulla kaavalla. Pelaaja heitetään Indy elokuvista tuttujen hahmojen saappaisiin, joko kaverin kanssa tai yksin. Jokaisella hahmolla on omat erikoiskykynsä ja hahmoja aukeaa pelin edetessä lisää. Uudelleenpeluuarvoa lisää huomattavasti se, että ensimmäisellä pelikerralla kaikkiin paikkoihin kentissä ei pääse, kun tiettyä hahmoa ei ole mukana.

Hahmot eivät puhu sanaakaan pelin aikana, mutta huumori toimii loistavasti elein ja ilmein. Hauskana yksityiskohtana peliin on lisätty Lego Star Wars pelistä tuttuja hahmoja taustalle hulluihin tilanteisiin.

Pelin pahin ongelma on haasteen puute. Peli on liian helppo. Kuoleman jälkeen syntyy samaan paikkaan takaisin, menettäen vain marginaalisen osan pisteistään. Vaikka pulmanratkonta pelissä on ihan hauskaa ja yleensä loogista, niin ei se juurikaan pääse aivonystyröitä rasittamaan. Peli on hauskaa viihdettä kaverin kanssa muun illanistumisen ohessa, mutta yksin pelattaessa haasteen puute syö pelifiilistä pahasti.

Kirjaudu kommentoidaksesi