Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Resistance 2

Jaksoi viihdyttää loppuun asti, sekä tarjoamaan näyttävät kulissit ihmisrodun eloonjäämistaistelulle tuota vihamielistä muukalaista vastaan.

Kelpo FPS-mäiskettä lajin ystäville. Aseiden monipuolisuus, paikoin pelottavat miljööt ja nuo monikymmenpäiset niljakkaiden örmelöiden laumat tekevät tästä kokemisen arvoisen. Normaalilla vaikeustasolla ei turhautumista tullut vastaan edes pomojen kohdalla. Tarina ei eeppisyyden osalta ole mikään oscar-voittaja, mutta ihan käypästä tavaraa kuitenkin. Peli on täysin suomeksi lokalisoitu, ääninäyttelyä myöten.

Sisältää myös mainion kahdeksan pelaajan yhteistyömuodon, kolmella eri hahmoluokalla (Soldier, Medic ja Special Ops). Roolin mukaisesta toiminnasta palkitaan kokemuspisteillä ja lahtaamisen voi jättää niille, jotka sen todella osaa. Sopivalla porukalla nousee ehkä kokonaisuuden antoisimmaksi osaksi. Tälläisiä roolipelimäisiä aspekteja toivoisi näkevän muissakin tämän lajin peleissä.

Resistance 2:n varsinainen 60 pelaajan verkkopeli vielä näkemättä perustaansa myöten. Edellisessä osassa parhaimmat fiilarit tuli, oman puolen ollessa kokonaisuudessaan Suomi-partya ja tälle haettiin maailmalta vastus matchmakingin kautta. Jälki oli usein rumaa :D

Kahdeksan pelaajan yhteistyömuodosta pieni videon pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=ynZMnQvOsMU&fmt=18

Kirjaudu kommentoidaksesi