Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kingdom Hearts

Jaa... Kingdom Hearts on varmaan vaikeinten arvosteltava peli pitkään aikaan. Peli jätti hyvin ristiriitaiset mielipiteet. Smalla antaisin sille 95 pistettä, mutta samalla 60. Riippuu näkökulmasta.

Peli antaa itsestään heti huonon kuvan. Saarella pomppiminen on tylsää, ja ruaan etsiminen on täysin älyvapaata. Kun peli lähtee kunnolla käyntiin, se muuttuu paremmaksi. Juoni on mielenkiintoinen, ja disneyhahmojen ääninäyttelijät ovat hyviä. Grafiikka on k a r m e a t a PS1 grafiikkaa. Varsinkin disney hahmot ovat kovin ilmeettömiä, mikä on harmi. Musiikki rullaa hyvin, muttei jää kovinkaan usein mieleen.

Kamera on välillä onneton. Tämäkin aiheuttaa raivokohtauksia... Peli on kuitenkin tästä hulimatta hyvä. Kerrankin vaikeusaste on kova, eikä mikään helppo. Tämä peli on ensimmäinen, joka on saannut minua harkitsemaan heittämään ohjain seinään. Mutta aina tietää vian johtuvan itsessään, eikä pelissä. Tämä ei kuitenkaan ole syy siihen miksi joitakin bosseja pitää pitkittää aivan sairaasti (Esimerkkinä viimeinen vastus, jolla taisi olla kuusi eri muotoa). Toivotavasti tämä on korjattu Kingdom Hearts 2 pelissä.

Kun nämä hyvät ja huonot puolet punnitaan yhteen, peli jää kuitenkin HYVÄ asteikolle. Tämän 35 tuntisen

Hyvää:

Disney
Juoni
Vaikeustaso

HUONOA:

Pitkittäminen
Kamera
Grafiikka
Välillä täysin pimeä.
4/5

Kirjaudu kommentoidaksesi