Gears of War 2

"Epic"

Marcus Fenixin ja kumppaneitten paluuta hypetettiin rankalla kädellä ja hetken jo luulin, että peli on reilusti ylihypetetty. No, sitten kun LE -versio pamahti laatikosta ja pääsin siihen käsiksi, niin ensimmäiset fiilikset olivat aivan sanoinkuvaamattomat. Alkuvideossa taisin jo itsekseni tokaista "vau".

"This is my kinda shit"

Toiseen osaan ollaan saatu jopa jonkinlaista juonentynkää ja pelattavuus on edelleen yhtä kultaista, kuin edeltäjässäkin, tosin suojaussysteemiä on parannettu, joten se ei enää aiheuta (ainakaan niin paljoa) harmita hiuksia, kuin edeltäjässään.

Pelin visuaalinen anti on suorastaan häikäisevä. Yksityiskohtia riittää vaikka muille jakaa, ja etenkin hahmomallit näyttävät erinomaisilta, ympäristöä unohtamatta.

Vaikkakin tarina on synkistelyä, löytyy pelistä myös reilulla kädellä huumoria, joka jaksaa ainakin arvostelijaa naurattaa.

Peli on alusta loppuun intensiivistä räiskintää, siinä on vaihtelevuutta ja mikä parasta, se on erinomaisesti rytmitetty.

" Kill 'em all"

Loistavan kampanjan voi pelata kaverin kanssa co-op:ina saman koneen äärellä tai sitten livessä.

Pelistä löytyy myös moninpeli, joka kärsii tosin huonosta nettikoodista, sillä harvemmin löytää peliä, jossa ei esiintyisi verkkoviivettä. Ongelmistaan huolimatta Gearssin moninpeli on mukavaa ajanvietettä, etenkin tutun porukan kanssa.

Uusista pelimuodoista mielenkiintoisin on ehdottomasti Horde, jossa 5 pelaajaa pääsee antamaan turpiin Locusteille. Itse jäin Hordeen koukkuun totaalisesti, joten se jo kertonee kaiken oleellisen tästä pelimuodosta.

" Bigger, better and more badass!''"

Lopuksi voin todeta, että jokaisen Xbox 360:n omistajan kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa peli kaupasta, ellei sitä jo hyllystä löydy. Tätä parempaa kolmannen persoonan räiskintäpeliä saa hakea.

- Hifisti

Kirjaudu kommentoidaksesi