Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Killzone 2

Upea yksinpeli, jonka todellakin haluaa vetäistä vielä uusiksi uudemman kerran. Aluksi vähän pelkäsi miten 'uskottavasti' tämä ISA:n ja Helghastien välinen kuumottelu tuodaan pelaajalle, jotta siihen jaksaisi eläytyä mukaan ja vetää tarina läpi tunteella. Hyvin se kuitenkin meni. Vastassa on tuttua käsivarsinauhaa myöten avaruuden fasistit, joiden typografia ja visuaalinen ilme on suoraan lainaa menneen vuosisadan hirmuhallinnoilta, ja niitähän riittää.

Loppunäytöksessä lainataan jo kuvia Golgatalta.

Jossain vaiheessa tuli mieleen se sama ahaa -elämys, joka aikanaan kohtasi ensimmäistä Half-lifeä pelattaessa, kun koneen ohjaama jalkaväki osasi tehdä muutakin kuin vain kuikkia yhden laatikon takaa tai rynniä suoraan tulta kohden. Nämä penteleet vaihtavat suojaa ja hajaantuvat kranaattitulen alta. Eivät omaa kuitenkaan mitään raukkamaisia seinien läpi näkeviä röngtensilmiä.

Työkaluja tarjotaan runsaskätisesti, missään vaiheessa ei ollut niistä pulaa. Aseista löytyy yleensä vaihtoehto rauhalliselle scopettajalle kuin myös haulikon kanssa etukenossa räimijälle. Laserpyssyköitä ei näy, vaikka sähkötuikkuja kylläkin.

Kannattaa käydä poimimassa jo tämän pohjalta. Siihen päälle vielä erinomainen verkkopeli ja selittelyt ei enään auta. Tarvittaessa saa tekstityksen suomeksi.

Video verkkopelistä: http://www.konsolifin.net/media/media/410/Killzone_2_-_verkkopelist/

Kirjaudu kommentoidaksesi