Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tekken 5

Tekken 5 on PS2:n parhaimmistoa. Näytteeksi luettakoot 30 pelattavaa hahmoa, erityisen sulavat animaatiot(ja grafiikka), ponteva musiikki ja se upean fiktiivisen näköinen väkivaltaisuus. Puhumattakaan pelin helposta sisäänpääsystä.
Tekken 5:lla oli ties kuinka hyvin hypetystä ja peli todella korjasi potin kotiin loppujen lopuksi.
Namco todellakin panosti peliin enemmän kuin laki salli, kun peli sisältää kaikki jo perinteeksi muodostuneet pelitilat. Time Attack testaa nopeutesi ja Survival testaa sitkeyttä.
Rankkaus-systeemi tietää pelituntien moninkertaistumista. Lisätään vielä hahmojen kustomointi mahdollisuus päälle ja kolme ensimmäistä Tekkeniä kolikkopeli versiona niin eiköhän muisti ala loppumaan.
Hahmot eivät yritä olla turhan realistisen näköisiä, vaikkakin vastaavasti naispuoliset hahmot ovat jotenkin tehty viehättävämmän näköisiksi. Onneksi turhaa pornoilua ei ole, vaikkakin siihen suuntaan viitotaan ihan pikkuisen.
Esirenderoidut videot ovat rautaa. Melkein kuin katsoisi seuraavan sukupolven pelin pätkää. Jo pelin omalla moottorilla varustetut pienet tarina pätkät ovat pieniä nautintoja kuten vaikka pieni suklaajäätelö tai kiitettävä kokeesta.

Tekken 5 ei ole ainoastaan PS2:n parhaimmistoa, mutta tappelupelien historiassa taattua tavaraa.
Väkivalta ei petä, eikä myöskään pelin sisäinen huumori. Nettipelistä ei ole hajuakaan, mutta sellainen ei saa pilata jo tällaista mestari teosta. Kaveri tai kaksi riittää hyvin.
Tekken 5 on asettanut taistelupelin parametrit uudelleen. Näin pitäisi taistelupelit tehdä.

Kirjaudu kommentoidaksesi