Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

MadWorld

Peli on varmaan väkivaltaisin mitä muistan pelanneeni peliurani aikana. Pelin väkivalta on vedetty niin överiksi että se käy naurattamaan. Vertaisin tätä Simpsonit tv-sarjan Itchy and Scratchy showhun. En ole tosin pelannut kovin kattavasti kaikkia väkivaltapelejä, että vieläkin kovempia voi löytyä. Esim. pc:n Postalia on kehuttu tai haukuttu väkivaltaiseksi.

Pelissä voi pelata yksinpelissä vastaan tulevia minipelejä (tai verilöyly haasteita kuten peli niitä nimittää) kaksinpelinä, kunhan ne on ensin tullut vastaan yksinpelissä. Jos aikoo ostaa MadWorldin kaksinpeliksi niin täytyy varautua että peli pitää ensin pelata yksinpelinä läpi ennenkuin pääsee pelaamaan kaikkia kaksinpeli moodeja. Kaksinpeli moodit on nopeasti pelattu läpi, ne eivät ole kovin pitkäikäistä viihdettä.

Minulla oli aikamoisia vaikeuksia Frank pomotappelun kanssa nimittäin kamera tykkäsi lukittua aina pomoon ja tällöin on vaikeaa löytää tietä pois vedestä kun ei näe eteensä eikä löydä portaita. Vedestä on päästävä nopeasti pois tai siinä lähtee henki helposti pois. Voi olla että painoin huonosti c nappia, en ole nimittäin varman pitääkö sitä napauttaa kerran nopeasti vai pitää pohjassa että lukituksen bossiin saa pois. Frank pomon tapauksessa jos epäonnistuu niin joutuu pelaamaan pitkän kentän uudelleen läpi mikä on tympeää.

Peli on perushyvä viihdepaketti.

Kirjaudu kommentoidaksesi