Heavenly Sword

Heavenly Sword

Heavenly Sword on tunnelmaltaan ainutlaatuinen peli, jonka visuaalinen toteutus ja etenkin elokuvamaisesti toteutettu ohjaus on parempaa kuin yhdessäkään toisessa pelissä pitkään aikaan. Näyttelijöiden ilmehdintään ja eläytymiseen pistetyt panostukset ovat selvästi nähtävillä ja kuultavilla, eikä käy kiistäminen etteikö Heavenly Sword olisi yksi tämän konsolisukupolven merkkitapauksista.

Lyhyydestään peliä on usein moitittu, mutta allekirjoittaneelle teos oli juuri sopivan mittainen. Sen sijaan taistelut olivat turhan yksinkertaisia ja peli muutenkin aivan liian helppo ainakin normaalilla vaikeustasolla. Myös ammuntakohtaukset vaikuttivat turhan herkiltä, mutta kokonaisuus tuntuu näistä huolimatta varsin eheältä.

Itselläni oli HS pitkään kokematta, kun se jokin kipinä puuttui, että olisi poiminut pelin hyllystä. Siksi varsinainen toteutus onnistui yllättämään takavasemmalta. Eeppinen on termi, jota turhan usein viljellään pelejä kuvaavissa adjektiiveissa. Tässä tapauksessa se on kuitenkin täysin ansaittu.

Kirjaudu kommentoidaksesi