Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

NHL 09

Be a pro on hyvä idea, ja jaksoinkin sitä vähänaikaa tahkota. Omien kädettömyyteen menee aikanaan hermo, varsinkaan kun en halua painaa joka kerta idioottikonetta laukomaan syötöstäni tyhjiin, ja silloinkin viivyttelevät tilanteita hukkaan. Be a pro kuitenkin syy, miksi en totaalisesti hauku koko peliä.

Onlinessa on sitten kerhot, online team playt sun muut. Moni tykkää, minä en. Seurasta tietenkin kiinni, mutta turhan usein näkee vastustajan tekevän ns.bugimaaleja, ja hermo palaa. Tempo on mielestäni liian nopea, eikä slidereita voi näihin peleihin säädellä. Mailannosto on liian tehokas, vaikkei sinänsä huono idea. Puolustajan pitäisi jo osata itse lähietäisyydellä paremmin blokata syöttöjä ja ottaa miestä/kiekkoa, mutta ei.
Ei peli totaalisen susi ole, mutta ärsyttävyyksiä on edelleen yhtä paljon kuin "vau"-hetkiä, eikä sillä riemua irtoa pidemmän päälle.

Parhaimmillaan kaverin kanssa samalla sohvalla, jälleen kerran. Ei tarpeeksi suuri parannus nollakasista ollenkaan. En osaa päättää kumpi on parempi, tämä vai 2k9, mutta molemmissa on parantamisen varaa enemmän kuin vähän, enkä vieläkään pääse nauttimaan kiekkopelistä täysillä. Toisin kuin vuosina '93 ja '94!

Kirjaudu kommentoidaksesi