Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Battlefield: Bad Company

Yksinpeli on ensimmäinen laatuaan Battlefieldeissä. Se kertoo neljän miehen kolmaskymmenesosa-rangaistuskommppaniasta, joka löytää palkka-armeijan kultaa ja päättää lähteä suuremman saaliin perään. Yksinpeli on vapaiden kenttiensä ansiosta hyvä, mutta ei loistava.

Pelin grafiikka on hyvää keskitasoa. Läheltä katsottuna etenkin puiden tekstuurit näyttävät köykäisiltä, ja taisin jossain tehtävässäkin löytää 2D-ruohoa, mutta nuo pienet virheet korvaa pelin upeat räjähdykset. Tankin räjähtäminen on upea näky.

Kun lopulta päästään yksinpelitrophyjen keräämisen jälkeen moninpeliin, niin Bad Company räjäyttää pankin. Onnistunut Gold Rush on hauskaa, mutta päivityksessä tullut Conquest on Battlefieldiä parhaimmillaan. Rankkien metsästys on koukuttavaa puuhaa, ja 10002 tapon trophy vaatii monen kuukauden ryynäystä. Classit ovat hyvin tasapainotettuja, ja toimivat kummassakin pelimuodossa.

Moninpelissä myös pelin hypetetyin ominaisuus, taktinen tuho, pääsee oikeuksiinsa. Sniperit ovat helisemässä, kun kuka vaan voi tuhota seinän vieressä. tämä vähentää camppimistä hyvin. Seiniä tulee lopulta räjäyteltyä, vaikka samalla seinällä olisi ovi.

Erikoishuomautus tulee vielä pelin erinomaiselle äänimaailmalle. Kun vieressä räjähtää jotain, korvat menevät lukkoon ja rynkyt kuulostavat komeilta.

Plussat:
+Räjähdykset
+Tuho
+Räjähdykset
+Loistava moninpeli
+Muistinko mainita räjähdykset?
+Äänimaailma

Miinukset:
-Välillä vaisu yksinpeli
-Teamkillerit moninpelissä

Lyhyesti:
Loistava ja rahanarvoinen peli.
5 tähteä.

Kirjaudu kommentoidaksesi