Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mario Party 5

Kun saatin tuo helmen valkoinen GameCube, saatiin Mario Smash Football bundlepakkauksesta ja tämä Mario Party 5 erikseen. Samoihin aikoihin kaverinikin sai GameCuben. Juu, ehkä myöhässä oltiin kun Wiit sun muut tekivät tulojaan, mutta kuitenkin.

Ensimmäinen Mario Party kokemukseni, mitä siitä voi sanoa? Ainakin paljon naurua, sen voin sanoa. Pelin valtti onkin arvaamattomuus laudalla juostaessa samalla kun keräillään tähtiä voittaakseen. Kun olettaa saavansakin tähden jolla voitetaan peli, saapuukin ilkeä Bowser ja tekee jotain tosi sadistista, mikä juuri tietenkin sattuu olemaan kyseisen pelaajan epäeduksi.

Paljon minipelejä, jotka ovat kuitenkin jokseenkin kiinnostavia ja ynnätään Bonus minipelit joissa mm. pelataan jääkiekkoa ja lentopalloa. Mario Party 5 sisältää sopivasti vaihtelua minipelien osalta, joihin varsinainen peli perustuukin. Se pitää pelin hengissä, ja kun ensimmäinen Mario Party kokemukseni on se muistettavin ja mukavin, tähän peliin tartutaan vieläkin sisarukseni kanssa, kaikki totaaliset tilanteen kääntymiset mukaan luettuna.

Kirjaudu kommentoidaksesi