The Darkness

Nyt kun on tämä peli tullut läpi pelailtua niin kai tästä muutaman sanan voisi sitten sanoakkin.

Ensiksikin, peli on äärimmäisen helppo.
Toiseksi, pelin päähahmo liikkuu omasta mielestäni hieman kankeasti.
Kolmanneksi, pelin juoni nyt on hieman mitä on.
Neljänneksi, pelin grafiikatkaan eivät aina päätä huimaa.

Mutta kaikista näistä huolimatta, peli toimi omalla tavallaan. Välillä on kuitenkin mukava pelata seillaisia pelejä, missä ei tarvitse turhan paljoa miettiä mitä tekee, kunhan vain juoni etenee. Ei tarvitse hiipiä suojasta toiseen, vaan päästää pimeyden valloilleen ja vihujen lentää. Pienen kankeudenkin pelattavuudessa antaa anteeksi kun pelaa hyvin vaikeasti tapettavaa hahmoa, joka taas niittää miehiä kuin viljaa.

Juoni ei päätä huimaa, mutta toteutus on sen verran uskottava ja ääninäyttelijät hoitavat hommansa tyylillä niin tätäkin juonta seuraa jo ihan mielellään. Sanoisinko jopa, että ääninäyttely on erittäin uskottavaa.
Grafiikankan ei aina tarvitse olla viimeisen päälle viilattua, varsinkin kun mm. sydämien syöminen on aina yhtä hienoa katsottavaa. Veri lentää ja ruumiita tulee, niin kuin Darkness pelissä pitäisikin. (kyllä olen joskus lukenut näitäkin sarjakuvia)

Kaiken kaikkiaan peli on siis helppo ja suht lyhyt, mutta sitäkin antoisampi aivot narikkaan kokemus, missä veri lentää ja miestä kaatuu. Mukavia pelihetkiä.

Kirjaudu kommentoidaksesi