Boom Blox: Smash Party

Pidin todella paljon ykkösosasta, mutta emmin hieman jatko-osan ostoa, koska tykkään ostaa aina eri pelisarjoja sen sijaan että ostaisi jatko-osia. Toisaalta olenhan ostanut kaikennäköisiin putkiräiskintöihinkin jatko-osia niin miksei myös tähän? Täytyy sanoa että oli kannattava ostos. Peliä on kaikin tavoin viilailtu ykkösosasta.

Ensiksi täytyy mainita yhteistyöpelin toteutus. Ykkösosa oli tosi lineaarinen, että jos jäi johonkin kenttään jumiin niin tuleviakaan tasoja ei nähnyt. Kakkososassa peli haarautuu heti alussa, voi valita vapaasti mitä haaraa alkaa pelaamaan, haarojen ollessa lineaarisia. Vaikka jäisi jumiin niin kenttiä voi ostaa auki Bux rahalla jota voi tienata pärjäämällä pelissä. Loppujen lopuksi tuli pelattua koko yhteistyötila kaverin kanssa läpi ilman bux rahan käyttöä sillä cooppitasot eivät ole hirmu vaikeita. Ykkösosassa cooppi jäi kesken varmaan jo ennen puoltaväliä.

Toinen kunnon uudistus ovat netistä ladattavat kentät. Ykkösosassa pystyi lähettämään kyllä kenttiä nettiin, mutta niitä pystyi katsomaan vain jos oli kaverikoodit. Tässä versiossa kentät tulevat yleiseen jakoon ja niitä pystyy kuka tahansa pelaamaan. Paitsi jos kenttä on jotenkin härski tai huono niin silloin se tulee vain yksityiseen jakoon. Olen tehnyt omia kenttiä sekä pelannut muiden tekemiä kenttiä paljon.

Tämä on tosi viimeistelty tuote ja jos edellistä osaa ei ole pelannut niin kannattaa jättää se väliin ja ostaa suoraan tämä. Annoin ykkösosalle viisi tähteä niin ei kai tälle voi antaa vähempää.

Kirjaudu kommentoidaksesi