Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

Jos puhtaasti sijoitukselle saatavaa vastinetta lasketaan, niin Puzzle Quest on yksi parhaita ostoksia ikinä: alle viidellätoista eurolla PSN-storesta lähtenyttä peliä tuli hakattua useampia kymmeniä tunteja. Valitettavasti määrä ei korvaa laatua. Peli on addiktiivinen, mutta niin on heroiinikin. Kummastakin saa alkuun kiksinsä, mutta pidemmän päälle piikittäminen alkaa olla pakonomaista eikä siitä irtoa enää nautintoa. Lopulta kokemus on pelkkää tuskaa.

Bejewelediin pohjautuva pelimekaniikka tarjoaa mukavasti vaihtelua, kuten erilaiset soolo- tai vastustajaa vastaan pelattavat pelit ja kentäntyhjennyshaasteet. Itse en kuitenkaan suostu uskomaan, että tietokone ei huijaa, välillä sen tekemät siirrot perustuvat niin selkeästi tietoon siitä, onko luvassa bonussiirtoa tai mitä palikoita taivaasta seuraavaksi tipahtaa.

Pieninä annoksina Puzzle Quest menettelee. "Yksi matsi vielä" -ilmiö on vaarallisen voimallinen, mutta pitemmän päälle pelin huonot puolet alkavat lyödä yli. Loppupomon kohdalla totesin huvin käyneen niin vähiin, että pyyhin pelin ja tallennukset pois muistikortilta. Silti suosittelen Puzzle Questia, jos tapoihisi kuuluu pelata korkeintaan puoli tuntia kerrallaan, etkä aio koskaan päästä peliä loppuun asti.

Kirjaudu kommentoidaksesi