Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tekken 6

Olihan tuo Tekken 6 hyvä ostos 25 euron hintaan vähän julkaisun jälkeen... :) Mutta täyttä hintaa en tästä maksaisi, sillä ei tässä loppujen lopuksi ole niin paljoa pelattavaa. Pelimuotoja on vähän ja uusi Scenario Campaign on aivan suolesta. Ohjattavuus, kameran liikehdintä ja Scenario Campaignin "välinäytökset" ovat... hirveäitä. Tarina vaikuttaa mitäänsanomattomalta ja tylsältä... "Meidän täytyy pysäyttää Heihachi!" - "Tuo varastorakennus näyttää oudolta, mennään sinne - jos se vaikka olisi Mishima Zaibatsun pääkonttori". :|

Kaksinpelinä Tekken 6 on edelleen hyvää viihdettä. Hahmot olisivat voineet olla alussa lukittuina, niin olisi ollut enemmän tekemistä, kun olisi tavallaan pakotettu pelaamaan se Arcade-moodi läpi melkein kaikilla hahmoilla. Nettipeli on ihan hyvä, mutta monesti matsiin ei edes pääse ja lagia esiintyy. Kuullema tuo päivitys korjasi ongelmat, mutten olekaan viitsinyt koskea peliin viimeksi kuin noin pari kuukautta sitten.

Pitäisi kyllä taas jatkaa Tekken 6:n pelaamista ja kerätä vaikka kaikki trophyt siinä perusmätkimisen ohella, niin onpahan jotain tekemistä. Sentään tuota Scenariota voi nyt pelata päivityksen myötä co-oppina, niin sekin voi olla vähän mielekkäämpää.

Perushyvä Tekken, johon on kuitenkin muutettu jotkut asiat paskoiksi ja Scenario Campaign on yleisesti ottaen surkea. Teknisesti tarvitsisi jonkinnäköistä viilausta, mutta kyllä se näinkin menee. Muuten antaisin kolme tähteä, mutta kun viimeisin Tekken, jonka omistan, on Tekken 3, niin tämä kutososa toimii sinä päämätkintäpelinä, jota tulee aina sillon tällön pelattua kavereiden kesken samalta sohvalta. Eli viimeisestä Tekkenistä on jo aikaa, joten tälle Tekken 6:lle annan siis neljä tähteä, varsinkin nyt päivityksen jälkeen.

Kirjaudu kommentoidaksesi