Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

F1

Pelissä on pelattavana:
-Quick Grand prix, joka arpoo radan ja kuljettajan.
-Time Attack, jossa voit ajaa valitsemallasi radalla valitsemallasi kuljettaja ja koittaa parantaa ennätystäsi.
-Singe Grand Prix, sama kuin Quick, mutta saat itse päättää radan ja kuljettajan.
-Scenario Mode, jossa on eri tilanteilta mihin kuljettaja voi joutua. (Mm.vaihdelaatikon rikkoutuminen, jolloin yrität pitää sijoituksesi.)
-World Championship, jossa valitset kuljettajan ja ajat MM-sarjan kaikki osakilpailut, harjoitukset sekä aika-ajot.
-Multiplayer, pelaa muita vastaa.
-TV Mode Race, pääset katselemaan "kisaa" jonka peli juuri luo...

Scenario Mode on hieno lisä peliin ja tuo lisää tehtävää itse pelkkien kisa viikonloppujen ajamiseen. Tehtävissä riittää hetkeksi ajamista, mutta onko kymmenen liian vähän? Eikö niitä olisi samantien voinut pistää saman määrän lisää...

MM-sarjan ajamisessa pääset ajamaan kolme harjoituskierrosta, aika-ajon sekä itse kisan, easylla 3kierrosta, mediumilla 5, hardilla 10. Jos joudut ajamaan sateessa täytyy onnistua täydellisesti edes kelvollisen lähtöruudun saamiseen, sillä muut tuntuvat pystyvän ajamaan yhtä kovan ajan, satoi tai paistoi. Lähtöruudulla ei kuitenkaan ole oikeastaan mitään merkitystä, voit voittaa vaikka lähdet viimeisestä, tai ensimmäisten mutkien jälkeen voit olla viimeinen vaikka lähdet ensimmäisestä. Lähdössä et millään pysty muiden vauhtiin. Siksi radat joissa on lyhyt lähtösuora ovatkin parhaita. Sitten itse kisa... Muiden kuljettajien tehtävänä tuntuu olevan töniä pois tieltä? Ja niiden olla tiellä jotka pitäisi ohittaa kierroksella. Olet ohittamassa kuljettajaa kierroksella, olet johdossa, kakkosena tuleva on aivan perässä, ohitettava tönii sinua, menetät autosi hallinnan ja ajat hiekalle, josta muuten on hidasta päästä pois. Vituttaako? Ilman varikkopysähdyksiä voitto olisi mahdoton, sillä yleinsä juuri varikkopysähdyksien aikana noustaan kisan kärkeen.

Voittaminen ei olekkaan kovin vaikeaa, kaikilla kolmella vaikeustasossa ensimmäisellä yrittämällä mestariksi. Ei myöskään kisa viikonloppujen pituus miellytä. Hardilla taot sen n.15min. Toisaalta se on käsikonsolille ihan hyvä jos on matkassa. Et voi myöskään säätää autoasi paljoa. Voit ainoastaan valita joko, Defensive, Balanced tai Aggressive. Ensimmäisellä huippunopeus laskee mutta pito lisääntyy, viimeisellä vauhti nousee mutta pito lähtee. Keskimmäinen eli Balanced on selvästi paras. Muuten olet kokoajan hiekalla tai sitten muut menevät suorilla ohi.

Ei tätä oikein suositella voi, koittakaa mitä tahansa muuta saman kategorian peliä, ette voi hävitä.

Kirjaudu kommentoidaksesi