Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

NHL 11

NHL-pelisarja, eli kotoisammin ”Änäri”, on totuttu näkemään Suomen myydyimpien pelien listalla aina vuodenvaihteessa. Hyvä perinne ei katkea vieläkään. Jääkiekkopelit vetoavat suomalaisiin niin kovasti, että pelistä hankitaan uusi versio joka jouluksi.

Änärin uusin osa kantaa nimeä NHL 11 ja se on kirkkaasti tämän hetken paras jääkiekkopeli. Uudistuksia NHL 10:een verrattuna ei ole montaa, mutta ne parantavat jo valmiiksi hyvää peliä entisestään. Tärkeimpinä metkuina mainittakoon kehittyneempi fysiikkamoottori ja Ultimate Team -pelimuoto, jossa kasataan oma unelmajoukkue ja kamppaillaan nettiliigan mestarudesta. Fysiikkapuolen uudistuksista tutuimmiksi tulevat napakat taklaukset ja mailojen katkamiset, joita nähdään runsaasti.

Vaikka NHL 11 pursuilee aitoja joukkueita, pelaajia ja erikoisuuksia, se sopii muillekin kuin lätkäfaneille. Moninpeli tempaa mukaansa, vaikkei laji edes kiinnostaisi. Helppo oppimiskäyrä ja uudet niksit pitävät NHL-pelisarjan kiinnostavana niin uusille kuin kokeneillekin pelaajille.

Kirjaudu kommentoidaksesi