Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Medal of Honor

Medal of Honor -sotapelisarja on rypenyt pitkään Call of Dutyjen varjossa. Vaan ei enää. Uusin Medal of Honor on isolla rahalla rakennettu modernin sodankäynnin ylistysvirsi, jossa Länsiliittouman sotilaat käyvät loputonta sotaansa Afganistanissa.

Yksinpelin tehtävät ovat mielenkiintoinen näkemys nykyaikaisesta taistelusta. Käsirysyn sijaan ongelmat ratkaistaan useimmiten huipputekniikan avulla. Esimerkiksi vastustajan selustaan pudotettujen erikoisjoukkojen tehtävänä on ensisijaisesti etsiä kohteita tietokoneohjatuille pommeille, kaukolaukaistaville ohjuksille ja valtaville koko taivaan pimentäville AC130-tykkilentokoneille. Myös kilometrien päähän yltävät tarkkuuskiväärit tulevat tutuiksi.

Moninpelissä kaukotaistelut vaihtuvat hektiseksi nokkapokaksi, jossa soditaan joko yksin tai joukkueena muita ihmispelaajia vastaan. Moninpelin kehityksestä on vastannut ruotsalainen Dice-pelitalo, jonka käsialaa on myös suosittu Battlefield. Laajat kentät ja tarkkuusammuntaa suosivat piilopaikat ovat mukavaa vaihtelua Modern Warfaren tyyppiselle haulikkohipalle.

Sotapelaajan oli pelin ilmestyessä tehtävä vaikeita valintoja: hypätäkö Medal of Honorin kelkkaan vai odottaako myöhemmin julkaistua Call of Duty: Black Opsia? Vaikka jälkimmäinen veti lopulta pidemmän korren, ovat molemmat pelit varmasti kokeilemisen arvoisia.

Kirjaudu kommentoidaksesi