Resistance 3

Paras Resistance tähän mennessä. Mukaan on tuotu tunteet, tiedät miksi taistelet. Motivaatio kohdallaan. Entäs välineet tavoitteen saavuttamiseksi? Insomniac osaa aseilla herkuttelun, tässä niitä löytyy ja millaisilla ominaisuuksilla! Pelaaja pääsee hassuttelamaan örkkejä näyttävillä, osin jopa spektaakkelin omaisilla kataluuksilla. Erityisesti Atomiaseen kakkostuli antaa mielenkiintoisen esityksen, tarkista videosta niin tiedät: http://www.konsolifin.net/media/media/3496/Resistance_3_-Atomiase_PS3/

Toinen mistä täytyy antaa erityiskiitokset, on ne monet hetket kun päästään nousemaan tavanomaisuuden yläpuolelle ja kirkkaasti. Niitähän riittää muuallakin kuin lopun eeppisessä kohkaamisessa. Valo taittuu pimeässä metsässä luonnollisesti, suuret taistelut vyöryvät päälle ja väliin kulissit kohoavat jo taivaaseen asti.

Tunteet. Ne on tässä nyt mukana ja tuskin olen ainoa, jolla tuli mieleen Heavy Rain. Tiedät miksi olet juuri tässä. Klassinen sotatarina kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta. Tähtilippua ei silti vedetä paatoksella salkoon, eikä voittosikareita sytytellä. Tärkeintä on vielä joskus päästä takaisin kotiin perheen luokse. Esimerkkiä tässä videossa: http://www.konsolifin.net/media/media/3500/Resistance_3_-Motivaatio_PS3/

Pelaajaa viedään temmolla, joka ei päästänyt otteestaan kuin vasta lopputekstien kohdalla. Vaihtelua siis riittää ja aina se yltiöpäinen räiskiminen ei ole paras vaihtoehto. Tulee tilanteita, joissa on parempi mennä suu supussa vähän sivummalla. Juonta kuljetetaan tunnelmallisilla välivideoilla ja hahmot ovat ihan kelpoa tavaraa. Aiemmin haitannut 50-luvun aikakausi onnistutaan pitämään sivulla ja nyt siitä ei enään ollut sellaista haittaa kuin aiemmin. Kaikinpuolin erinomainen lähtölaukaus tämän loppuvuoden fps-vyörylle. Läpi mentiin normaalilla vaikeustasolla ja aikaa tähän kului arviolta sellaiset yhdeksän tuntia.

Verkkopelistä löytyy party ja sen kanssa onnistuu koko ilta pelistä toiseen hyppääminen. Juttelu onnistuu eteisessä kuin pelissä. Matchmaking löytää pelit nopeasti ja nyt viimeisimmän päivityksen jälkeen tuntuu lagipiikitkin hävinneen.

Pelistä löytyy lokalisointi suomeksi eli puheen tekstitykset ja valikot.

Kirjaudu kommentoidaksesi