Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tritä on hyvin vaikea tiivistää millään lailla koska peli itsessään on aika laaja ja siitä kertominen vaatii yleensä novellin. Sen suositteleminenkin on arveluttavaa puuhaa siihen vaadittavan ajan takia. Kärsivällisyyden kautta peli aukeaa ja loputon varusteenluonti kierre alkaa. Peliä ei siis pelata tarinan takia vaan kaikista muista syistä joihin lukeutuvat moninpeli, pelattavuuden haastavuus ja sen tuoma mielihyvä.
Tätä mielihyvää siivittävät mm. yksityiskohtaiset grafiikat, upeat musiikit ja realistiset ääniefektit jotka niin ikään luovat hienon tunnelman.

Yksinpelinä Monster Hunter on ihan jees, mutta (netti)moninpeli avaa isot ovet. Nopeasti tarpeettomaksi pisteiden grindaamiseksi muodostuva moninpeli pitää sisällään omat koukkunsa ja erinomaiset kommunikointi mahdollisuudet mikä on Wiin nettipelin saralla parasta S-ryhmää.
Toisena moninpelinä toimii kahden pelaajan jaettu ruutu mikä on allekirjoittaneen mielestä mukava tapa tappaa aikaa kavereiden kanssa.

Monster Huntereita ei hirveästi näe Japanin ulkopuolella mikä on surullista kun otetaan huomioon pelejen sisältörikkaus ja niiden koukuttavuus. Pelistä löytyy paljon sisältöä, moninpeli ja alkukantaista viehätystä mutta aikaa vaaditaan hurjasti. Itselläni on takana n. 145 tuntia tätä peliä, voin kertoa mielihyvän ja onnistumisen tunteen olleen sen omistautumisen arvoista.

Tri on sitten myöhemmin antanut uudemmille Monster Hunter -peleille erinomaisen pohjan mihinkä perustaa seuraava "Freedom Unite" mikä on varmaan suurin Monster Hunter PSP -peli ikinä. Pelistä puuttui aiempiin peleihin verrattuna erilaisia ympäristöjä kiva liuta, hirviöitä (ja niiden variaatioita) sekä aseluokkia. Tuleva Monster Hunter Tri G 3DS:lle vakuuttaa ja on yksi loppuvuoden lupaavimpia julkaisuja... jos se julkaistaisiin myös täällä.

Monster Hunter Tri on kuitenkin hyvä lähtökohta sillä se tarjoaa mukavasti sisältöä ilman ensimmäisten pelejen huonoja puolia miinus servereiden rajallinen olemassaoloaika.

Monster Hunter Tri on hyvä pitsapohja mistä lähteä luomaan jotain paljon suurempaa ja hienompaa, lämmöllä.

Kirjaudu kommentoidaksesi