Deus Ex: Human Revolution

En löytänyt peliä PS3-Gamerankingistä, mutta tuskin erot eri alustojen välillä suuria ovat.

Pelasin peliä useamman tunnin ensin PC:lla, kunnes sain käsiini PS3-version. Aluksi tuntui mahdottomalta ajatus pelata peliä uudelleen useampi tunti, mutta tarina kiinnosti niin paljon, että päätin yrittää. Se kannatti.

Ensimmäistä Deus Ex:aa on tullut pelattua lukemattomia kertoja ja sen arvoista jatko-osaa on odotettu. Enää ei tarvitse odottaa, Deus Ex: Human Revolution tuntuu yllättäneen laadullaan kaikki pelisarjan fanit. Ennakkovideot eivät allekirjoittanutta vakuuttaneet, mutta peli osoittautui lopulta vuoden 2011 yhdeksi parhaimmista peleistä, ellei jopa parhaaksi. Toistaiseksi en ole Playstation 3:lla pelannut vielä tänä vuonna toista yhtä mainiota tekelettä.

Peli on hyvällä tavalla vanhanaikainen, tarina on tärkeässä asemassa, toiminta vain tukee sitä. Tämä tuntuu nykypäivänä olevan harvinaista, joten pelistä todella nauttii joka hetki. Pelissä on varmaan tukku pieniä ongelmia, mutta läpipeluun jälkeen fiilis on hieno. Tarina on mielenkiintoinen, tekemistä, tutkittavaa ja luettavaa on mukavasti. Tätä haluaa lisää, toivottavasti seuraava jatko-osa tulee nopeammin.

Pelin alku- ja loppuvideot ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä.

Tähän peliin tulee palattua, ensimmäiset pelikerrat meni mahdollisimman paljon hiiviskellen. Vielä pitää kokeilla miten pelkällä räiskimisellä pärjää.

Peliä saa pilkkahinnalla, joten jokaisella on mahdollisuus nauttia tämä hieno kokemus.

Kirjaudu kommentoidaksesi