Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

NHL 12

Jaa-a, EA:n NHL-sarjan tämänvuotinen painos on käyty läpi ja kiekkoja tulee korvistakin ulos. 12 on onnistunut, mutta keskiverrosti toteutettu.

Niin, suurimpia uudistuksia kokivat maalivahdit, joista tehtiin täysin dynaamisia ja joillekkin tämä aiheutti riemua, toisille harmaita hiuksia. Useimmiten tämä uudistus toimii hyvin, mutta joskus maalivahdit ovat liiankin dynaamisia, eikä Backflip 360:ltä voi välttyä.

EA porautui ongelman ytimeen eli "molareihin", joista oli tullut EA:le suuren suuri ongelma, mutta unohti tekoälyn ja kenttäpelaajat lähes kokonaan. Monet ovat heittäneet pelin hyllyn perukoille, toiset vaan koittavat pelata.

Myös kohua on herättänyt pelin ikäraja: eihän jääkiekossa ole muuta pahaa kuin tappelut, mutta pelin uudistettu fysiikkamoottori tarjoaa kauhistuttavia hetkiä herkkähermoisille.

Tätä peliä on sanottu bugisimmaksi peliksi mitä on ja se on lähellä totuutta. Monet valittavat bugeista, mutta jotkut kummastelavat, koska heille ei ole bugeja onneksi tullut. On sanottu, että tämä olisi vain Playstation Kolmosen ongelma, mutta kyllä Boksillakin sattuu ja tapahtuu.

Mitä jäi käteen, uudet maalivahdit joita tullaan parantamaan, outo fysiikkamoottori, paremmat grafiikat, aiempaa parempi versio, pettymys, onni uudet bugit, pienet uudistukset, kultapainos, normaali hinta, ei ilmaveiviä...

Saas nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, 2k-sarjan nousu...

-ollicas-

Kirjaudu kommentoidaksesi