Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Need For Speed: The Run

Nyt on uusin Need For Speed julkaistu ja ajattelimpa kirjoittaa tästäkin lyhyen arvostelun.

Tämä versio on erittäin erkaneva rata-autoiluun liimautuneesta Shift 2:sesta ja "jo vanhasta" Hot Pursuitista.

Tämä version on tehnyt Black Box, joka on tunnettu Most Wanted-pelistä.

Juonesta ei ole paljoa kerrottavaa, päähenkilö Jack Rourke on ajautunut ongelmiin ja ainoa ratkaisu on voittaa maratonkisa läpi Pohjois-Amerikan. Tämä voi kuulostaa kiinnostavalta, ajat tuhansia kilometrejä tietä eteenpäin - oikoteistä puhumattakaan - hetkinen, tuhansia kilometrejä. Eihän sitää kukaan jaksa, sen huomasi myäs Black Box. Alue on tiivistetty kymmeneen alueeseen, joissa kaikissa ajetaan pari kisaa. kuulostaako helpolta? Ehkä, mutta sitten unohdit poliisit, jotka vaanivat tiesulkuineen mutkien takana ja kun mukaan pistetään alamailman gangstereita, soppa on valmis.

Graafisesti The Run on nättiä kamaa, mutta kiinnostus ei kestä pitkään. Muutama ilta jos toinenkin ja "game is over". Peli ei pystynyt parhaimpaansa, vaan jäi osittain keskeneräiseksi. Peliä ostava ei sitä varmaan miettisi, onhan tässä uusimmasta Battlefieldistä tuttu Frostbite 2-pelimoottori. Monet tämä hämäsi ja EA:n kassa sen kuin suureni.

Lopuksi: Peli on onnistunut, mutta "keskenjätetty", vanhoille NFS-"konkareille" tämä saattaa tuntua oudolle ja WTF-hetkiä tulla, mutta muuten oikein onnistunut painos. Autot ovat huippuluokkaa, "luonnonmullistukset" ovat onnistuneet, grafiikka huippuluokkaa, suhtkoht realistista, mitä muuta voisi toivoa?
Varmaan muutakin, mutta pakko myöntää, että tuntuipa aidolta peliltä.

-ollicas-

Kirjaudu kommentoidaksesi