Uncharted 3: Drake's Deception

Yksinpelin lopputekstit valuvat parhaillaan television ruudulla. Todella vakuuttavaa jälkeä jälleen kerran Naughty Dogsilta. Kulissit kuin Ben Hurista, huimaavia näkymiä suuressa mittakaavassa. Seikkailua viimeisen päälle, pulmatehtävien ottaessa nyt oman paikkansa tasavahvana tekijänä yhdessä tasoloikan ja räiskinnän kanssa. Henkilöhahmot, erityisesti Nathan ja Sully todella vakuuttavia, kertaakaan ei tullut vaivaannuttavia hetkiä. Huumoria ja sitä kaivattua itseironiaa hahmojen itsensä heittäminä. Nämä yhdessä pelastavat pökkelömäiseltä pönötykseltä, joka on niin tuttua elokuvien puolelta.

Jos Unchardted 3: Drake's Deception olisi elokuva, olisi tässä 2000-luvun Indiana Jones, Star Wars, Ben Hur... Klassikkoja, jotka loksauttivat meidän kaikkien leuat kun ensi kertaa pääsimme ne kokemaan. Loivat eteemme uutta ja ennennäkemätöntä. Jotain suurta, jonka kuvaileminen kattavasti sanoin on mahdotonta. Nämä pitää itse nähdä ja kokea. Standardialustoja, joihin väistämättä tullaan jälkeen ilmestyviä vertaamaan.

Pelaajana tästä löytyi niin Tomb Raideria kuin God of Waria. Mikään yksittäinen seikka ei hypännyt märkänä rättinä vasten kasvoja, toisin sanoen kaikki ohjausta myöten pelasi nätisti. Automaattiset välitallennukset tapahtuvat taustalla tiheään, kamera on siellä missä pitääkin, ruudunpäivitys kesti rasituksen, pulmatehtävätkin hoksasi kyllä jne. Nurkissa koluajat löytävät aarteensa, toiminnan ystävät räimeensä ja seikkailufiilistelijät pulmatehtävänsä. Seikkailupelien aatelia!

Muutama pätkä tullut aiheesta tallennettua:

http://www.konsolifin.net/media/media/3566/Uncharted_3_-Yksinpelin_alku_...
Yksinpelin alusta. Ei paljastele enempää kuin KonsoliFIN:n peliarvostelu.

http://www.konsolifin.net/media/media/3572/Uncharted_3_-Kuumotus_PS3/
Peli sisältää joukon kuumottavia hetki, tässä eräs sellainen. Ei paljastele liikoja, uskaltaa katsoa.

http://www.konsolifin.net/media/media/3567/Uncharted_3_-Verkkopelia_PS3/
Verkkopeliä suomalaisten mukana. Jätkähuumoria ja arvelluttavia eleitä.

http://www.konsolifin.net/media/media/3519/Uncharted_3_-Moninpeli_beta_PS3/
Moninpelin avoimesta beta-testivaiheesta. Suomiporukoissa.

Kirjaudu kommentoidaksesi