Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles osoittaa, että suuria seikkailuja voi kokea myös Wii:llä. Pelkästään perusjuonen läpäisemiseen uppoaa helposti kymmeniä tunteja, mutta valtavan maailman tutkimiseen voi kuluttaa lähes rajattomasti aikaa.

Eräs Xenoblade Chroniclesin mielenkiintoisimmista piirteistä on sen maailma. Seikkailut sijoittuvat kahden jättiläismäisen robotin pinnalle, jotka ovat jähmettyneet ikuiseen taisteluun. Taivaalla punaisena leimuavat jättiläisrobotin silmät muistuttavat, että nyt ei todellakaan olla missään tavallisessa fantasiamaailmassa.

Pelimekaniikka on pelissä kohdallaan. Reaaliaikaiset taistelut soljuvat vauhdikkaasti ja aika ajoin tarjoutuu mahdollisuus hyökkäysten ketjuttamiseen tappaviksi yhdistelmiksi. Taisteluissa häärää aina kolme hahmoa, joista pelaajan vastuulla on vain yksi. Onneksi tekoäly hoitaa tehtävänsä kunnialla, eikä taistelutovereista tarvitse kantaa huolta.

Xenoblade Chronicles tarjoaa unohtumattoman kokemuksen niille, joilla on aikaa ja halua uppoutua sen vieraaseen maailmaan. Peli on pakko-ostos kaikille Wiin omistajille, sillä tämän luokan spektaakkelia ei kyseisellä konsolilla ole vielä nähty.

Kirjaudu kommentoidaksesi