Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted sarjan ensimmäinen osa, Drake's Fortune, on mukavan kirjava seikkailupeli. Pelistä tekee monipuolisen sen tulitaistelut, hyvin sijoitetut tasohyppelyosuudet, pieni määrä ongelmanratkontaa ja erilaiset löydettävät esineet.

Sievä pakkaus, ulkokuoria myöten mutta löytyypä pelistä negatiivistakin sanottavaa. Risut menevät lähinnä räiskimiselle. Asia joka lienee tullut jo esille aiemmin; vihollisten sietämätön kestävyys ja määrä. Juuri kun luulet että kaikki rosvo roopet on saatu hengiltä niin eikös uusi joukko sankareita ilmesty kulman takaa. Tämän kyllä kestää kun ampuminen on toteutettu kunnollisesti, se on mukavaa, vaikka ajoittain turhautuminen käy lähellä.

Pelin loppupuoliskolta löytyy toinen kurja puoli joka varmaan on yllättänyt monet pelaajat. Eipä spoilata kuitenkaan liikaa. Sanotaan vaikka että meno käy hieman... hirveäksi.

Drake's Fortune:n vahvimpia puolia on sen tarinankerronta ja sen eteneminen. Hienoja välivideoita, ottaen huomioon pelin ilmestymisvuoden, on viljelty sopivin väliajoin ja ne pitävät mielenkiintoa mukavasti yllä. Myös uskottavat ääninäyttelijät ansaitsevat peukun ylös.

Uncharted: Drake's Fortune on veikeä esikoinen jo jatkoa saaneelle menestyksekkäälle pelisarjalle. Pleikkapelien aatelia jota jokaisen PS3:n omistajan pitäisi kokeilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi