Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Super Stardust Delta

Uuden pelikonsolin julkaisun yhteydessä on tärkeää tuoda heti pelejä, jotka hyödyntävät ansiokkaasti laitteen monipuolisia ominaisuuksia. Siinä Super Stardust Delta on malliesimerkki ja ajaa asiansa erinomaisesti.

Uutta raikasta ilmettä löytyy riittävästi, vaikka pohjalla olisi jo aikaisempi versio isolla veljellä. Nyt käsikonsolilla ei enään kokemuksessa jäädä isompien varjoon, kiitos siitä erityisesti molempien peukaloiden analogitateille. Viiden tuuman OLED-näyttö toistaa kentän värikylläisen ja upean grafiikan hienosti. Erityisesti korvalapuilla pelatessa vie Pulkkisen musiikki syvälle pelin syövereihin, jopa ympäröivän maailman kustannuksella. Tässä sykkeessä viihtyy ja vauhdin ollessa kiivasta, on irtiotto todella 100%.

Uutta on kosketysnäytön ja takapaneelin hyödyntäminen uusissa pelimuodoissa ja laajentuneena asearsenaalilla. Gyroskoopilla puolestaan voit laitetta kallistelemalla kurkata normi peliruudun ulkopuolelle tai sitten joissain pelimuodoissa ohjata haluttuun suuntaan. Näistä -muodoista löytyy myös tapauksia, joissa ei analogitatteja käytetä laisinkaan (!)

Pelistä löytyy useampi musiikkiraita ja sitä puolta pääsee tehokkaasti laajentamaan kavereiden virtuaalilahjojen kautta. Täyden soittolistan kerättyäsi, saat sen pelissä käyttöön. Kuitenkin viralliset soittolistat pystyy ohittamaan täysin omallaan, kuten kaikissa muissakin PSVitan peleissä.

Sosiaaliset näkökulmat on myös tässä huomioitu ja ne näkyvät parhaiten jokaisen pelimuodon kohdalla top-listoina. Nopealla vilkaisulla näet oman sijoituksesi kavereiden seassa ja se, jos mikä pistää yrittämään.

Videolla pelaamista vuoden 2011 Gamescom-messuilla: http://www.konsolifin.net/media/media/3485/GC11_Playstation_Vita_ja_Supe...

Kirjaudu kommentoidaksesi