Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Wii Party

Vuonna 2010 julkaistu Wii Party on jo lähes puolentoista vuoden aktiivipelaamisella osoittautunut erinomaiseksi seurapeliksi. Tarjolla ei ole hektisiä WarioWare-tyylisiä minipelejä eikä myöskään Just Dancen nopeita tansseja, vaan Wii Party keskittyy rauhallisempiin seurapeleihin. Paketin suurin vahvuus on valikoiman laajuudessa ja monipuolisuudessa, pelilevyltä löytyy hyvin monenlaista pelattavaa eri pelaajamäärille käytettävissä olevan peliajan mukaan. Ja tietenkin käytössä ovat Mii-hahmot.

Pidempään pelisessioon sopivat lautapelityyliset osiot, joissa joko juostaan saarta ylöspäin aarrejahdissa, tai matkataan ympäri maailmaa matkamuistoja keräten. Erien välissä pelataan minipelejä, jotka vaikuttavat mm. vuorojärjestykseen. Pelaaminen sujuu nopeasti ja sutjakkaasti ja Wii Partyn virtuaalilautapelit ovat kekseliäitä ja hauskoja pelattavia.

Lyhyempää peliohjelmaa tarjotaan monella taholla. Mielenkiintoisimpia ovat mm. tarkkuutta ja vakaata kättä vaativa "kuuma peruna"-pomminkierrätys, sekä peli, jossa piilotetaan Wii-ohjaimia ympäristöön, ja muiden pelaajien tehtävänä on etsiä niitä ohjaimen kaiuttimesta kuuluvien äänten perusteella. Näiden lisäksi tarjolla on mm. Mii-hahmojen tasapainottelua huojuvalla laivalla sekä leikkimielinen yhteistyötä ja -ymmärrystä vaativa "treffipeli".

Useimmissa pelimoodeissa pelin kulkua rytmittävät minipelit, joissa menestyminen auttaa pärjäämään paremmin, mutta myös onnella ja taktiikallakin on sijansa. Minipeleissä on paljon hauskoja ideoita, ja koko paketti toimii erinomaisen hyvin kokonaisuutena. Valinnanvaraa on paljon, ja 2-4 pelaajalle löytyy paljon tekemistä ja kokeiltavaa. Wii Party sopii hyvin peli-illan viettoon, jos kaipaa jotain rauhallisempaa kuin huutavia Rabbidseja tai hikoilua Wii Sportsin parissa. Yksinpelinä Wii Partya ei kannata pelata.

Kirjaudu kommentoidaksesi