Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Wipeout 2048

Tämä on minun ensimmäinen syvällisempi kosketus Wipeout-maailmaan. Olen aikaisemmin kokeilut PS3:n vastaavaa vetoa ja aikaisemman PSP:n yritystä, mutta mitään imua niihin ei ole koskaan syntynyt. Pelisarja on aina ollut osaltani "hohoijaa, F-Zero teki Cubella jo kaiken aiemmin ja näyttävämmin".

Joten yllätys oli melkoinen kun Wipeoutin demon imasin Vitalle ja iskin tulille... 24 tuntia myöhemmin kaivoinkin pelikorttia esiin kaupan paketista.

Peruskonsepti ei ilmeisesti ole muuttunut miksikään aiemmista osista, mutta tämä vain toimi kohdallani ja imaisi mukaansa eikä tarvinnut toimakseen fanipojan silmiä kuten ehkä aiempien osien kohdalla on ollut, mene ja tiedä miksi näin. Vauhdin tunne välittyy erittäin hyvin Vitan ruudulta eikä hitaudesta ole tietoakaan.

Peli toimii pienissä erissä erinomaisesti, mutta viimeisten sadasosien höylääminen ajasta on jotain jonka olen viimeksi pelimaailmassa tavoittanut Crammondin Grand Prix 2 aikoihin vaikka välissä on ollut ajomaailman yrittäjää jos jonkinlaista. Huikea suoritus.

Laaduviihdettä koko rahan edestä.

Kirjaudu kommentoidaksesi