Ni No Kuni

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Melkoinen satueepos. Ostin pelistä collector's editionin, jonka mukana tuli loitsukirja ja pehmolelu. Loitsukirjasta on oikeasti hyötyä pelissä. Siellä on lueteltu kaikki varusteet, hirviöt ja alkemiareseptit. Pelin pelaaminen menee oikein vanhan ajan hc-pelaamiseksi, kun lukee 300-sivuisesta manuaalista ohjeita. Kirja ei ole mikään halpa kopiokone printti vaan oikein laadukasta työtä.

Pelin alussa olin helisemässä kun joka bossia sai hinkkaa olan takaa ennen kuin meni läpi. Sitten puolessavälissä peliä, kun saa lentokyvyn niin hain Temple of Trialsia ympäröimiltä kallioilta kaksi dinoceros famillaria, jotka ovat kunnon supertappelijoita. Näillä on niin kova puolustuskyky, että viholliset iskut eivät tehoa näihin, elleivät käytä magiaa. Loppu menikin helpommin kun kaksi dinocerosta moukaroi pomovastustajia ja oli oppinut puolustamaan vihollisen erikoisliikkeitä vastaan.

Pelin audiovisuaalinen tyyli on mahtava. Pelissä on joitain harmillisia ratkaisuja, kuten se että tiimikaverit käyttävät manapisteet hetkessä loppuun. Jälkimaku pelistä on kuitenkin niin hyvä että pienet mokat antaa anteeksi ja viisi tähteä ropisee.

Kirjaudu kommentoidaksesi